Λάκης Γαβαλάς για Σάττι και Eurovision: Δεν αντιπροσωπεύει την Ελλάδα αυτό, με τέτοιο ρούχο δεν βγάζεις να κουνήσεις μαντήλι
11 days ago
6

Ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε τη φετινή Eurovision, αλλά και την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στον τελικό, με το «Ζάρι».

Η τραγουδίστρια δεν κατάφερε να μπει στη δεκάδα και βγήκε 11η. Την πρωτιά κατέκτησε η Ελβετία, ενώ ακολούθησαν η Κροατία και η Ουκρανία.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ο σχεδιαστής δήλωσε αρχικά, για το Nemo και τη συμμετοχή της Ελβετίας: «Λόγω ότι εκπαιδεύω παιδιά στη μόδα είμαι μαθημένος σε εικόνες σαν της Ελβετίας, τους βλέπω σαν τέχνη, δεν με νοιάζει τι είναι στην ζωή τους. Μου άρεσαν οι προχωρημένες εμφανίσεις».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη Μαρίνα Σάττι. «Η Μαρίνα Σάττι σε μαγεύει με την φωνή της. Δεν χρειαζόταν τόσες πολλές αλλαγές. Ούτε υπερβολές και μαντήλια. Δεν αντιπροσωπεύει την Ελλάδα αυτό. Όταν φοράει ένα τέτοιο ρούχο, δεν περιμένεις να βγάλει ένα μαντήλι να το κουνήσει. Δεν νομίζω ότι η Ελλάδα γνωρίζει πως πρέπει να βγει η Eurovision», τόνισε.

Πρόσθεσε επιπλέον: «Μου αρέσαν οι εμφανίσεις που έδειχναν ένα στιλιστικό φάσμα και το πώς την συνέδεαν με την φωνή τους. Δεν θα αναλάμβανα κάτι, αν δεν ήταν μπαλάντα. Τι είναι αυτό που φόραγαν τα αγόρια; Κροπ τοπ και παντελόνι;».