Lockdown : Με αυτό το SMS θα πάτε κομμωτήριο το Σαββατοκύριακο
3 years, 5 months ago
6

Μπορεί χτες ο Νίκος Χαρδαλιάς να ανακοίνωσε πως τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής θα μείνουν ανοιχτά για το Σαββατοκύριακο, ωστόσο δεν διευκρίνισε πως θα μετακινηθούν οι πολίτες που θα θέλουν να τα επισκεφτούν, καθώς δεν υπάρχει ο συγκεκριμένος αριθμός στο 13033.

πορεί χτες ο Νίκος Χαρδαλιάς να ανακοίνωσε πως τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής θα μείνουν ανοιχτά για το Σαββατοκύριακο, ωστόσο δεν διευκρίνισε πως θα μετακινηθούν οι πολίτες που θα θέλουν να τα επισκεφτούν, καθώς δεν υπάρχει ο συγκεκριμένος αριθμός στο 13033.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που τελικά αποφασίστηκε είναι πως όποιος θέλει να πάει το Σαββατοκύριακο σε κομμωτήριο, κουρείο, κέντρο αισθητικής θα πρέπει να στείλει SMS  για να πάει σούπερ μάρκετ. Δηλαδή να στείλει SMS τον αριθμό 2 και τα στοιχεία του.

Πήραν «φωτιά» τα ψαλίδια στα κομμωτήρια

Κανονικά θα λειτουργήσουν κατ΄ εξαίρεση το Σαββατοκύριακο τα κομμωτήρια σε όλη τη χώρα λίγο πριν μπει για δεύτερη φορά μέσα στη χρονιά «λουκέτο» λόγω κοροναϊού

Η ανακοίνωση του δεύτερου γενικού lockdown έκανε αρκετούς πολίτες σε όλη τη χώρα να σπεύσουν στα κομμωτήρια για το τελευταίο κούρεμα πριν μια ακόμα καραντίνα.

Από το πρωί της Πέμπτης, όταν και ήταν πλέον γνωστό πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει γενικό lockdown στη χώρα για την ανάσχεση της εξάπλωσης του κοροναϊού, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που είχαν στραφεί στα κομμωτήρια.

Το μεγαλύτερο κύμα ωστόσο ήρθε μετά το μεσημέρι, όταν πλέον ο πρωθυπουργός και ο Σωτήρης Τσιόδρας έκαναν τις ανακοινώσεις και επιβεβαίωσαν την καραντίνα που θα διαρκέσει για ολόκληρο τον Νοέμβρη.

Τα τηλέφωνα στα κομμωτήρια συνέχισαν να χτυπούν με μανιώδεις ρυθμούς και την Παρασκευή και τα αιτήματα για ένα τελευταίο ραντεβού πλήθυναν άμεσα, όπως είπε στην κάμρα του MEGA ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στη Γλυφάδα.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα νέα μέτρα περιορισμού της διασποράς του κοροναϊού και της επιβολής lockdown, τα κομμωτήρια θα μπορούν να λειτουργήσουν το Σάββατο 7 Νοεμβρίου και την Κυριακή 8 Νοεμβρίου, τηρώντας συγκεκριμένα μέτρα προστασίας

Από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στις 6 το πρωί έως και τις 30 Νοεμβρίου, θα παραμείνουν κλειστά.