Μάχη να κρατηθεί στην ζωή δίνει ο δημοσιογράφος & αντιδήμαρχος Καλλιθέας Λ.Λασκαρίδης – Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα
11 months, 26 days ago
6

Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς» νοσηλεύεται από χθες το βράδυ, ο δημοσιογράφος και αντιδήμαρχος Καλλιθέας, Λάζαρος Λασκαρίδης, μετά την πτώση του από μπαλκόνι του οποίου το κάγκελο υποχώρησε, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Κατά πληροφορίες οι γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του Λ.Λασκαρίδη μετά την επέμβαση για να αντιμετωπιστεί το αιμάτωμα στο κεφάλι.

Τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείας του. Μετά το χειρουργείο νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Ο Λ.Λασκαρίδης βρισκόταν σε εκδήλωση του δήμου Καλλιθέας στην Δημοτική Βιβλιοθήκη όταν περίπου στις 18:30 βγήκε σε ένα μικρό μπαλκόνι για να καπνίσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες γιόρταζε και τα γενέθλιά του.

Ο αντιδήμαρχος στηριζόμενος στο κάγκελο, αυτό υποχώρησε με αποτέλεσμα ο Λάζαρος Λασκαρίδης να πέσει με την πλάτη στο έδαφος από ύψος 2,5-3μ, όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες.

Έχασε τις αισθήσεις του τις οποίες ανέκτησε λίγα λεπτά αργότερα. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ αλλά για την μεταφορά του φορείου από το σημείο προς το ασθενοφόρο, χρειάσθηκε να συνδράμουν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να τον βγάλουν καθώς το σημείο της πτώσης είναι δυσπρόσιτο.

Από την πτώση ο Λάζαρος Λασκαρίδης υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και βαριά κάκωση θώρακα.

Ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας, επικεφαλής του «ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ», και δημοσιογράφος, έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στις εφημερίδες: Αυριανή, Ακρόπολις, Γαύρος, Δημοκρατικός Λόγος, Ελεύθερος, Ισοτιμία, Νίκη, Παρασκευή +13, Το Ποντίκι.

Ακόμη, στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Ράδιο Αθήνα και Αθήνα 9.84, όπως επίσης και στους τηλεοπτικούς σταθμούς Κανάλι 29, Alter 5, Tempo, TV Πειραιάς και Seven.

Επίσης, έχει θητεύσει στα γραφεία Τύπου των Υπουργείων: Εσωτερικών, Αιγαίου, Εθνικής Άμυνας, Ανάπτυξης, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εξωτερικών, Υποδομών και Μεταφορών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης καθώς και στη θέση του εκπροσώπου Τύπου της Κοινωνικής Συμφωνίας.

pronews.gr