Μαγνησία: Ζει τελικά ο 45χρονος βοσκός που «πέθανε» σε ρεπορτάζ της ΕΡΤ – «Για απανθρακωμένος καλός είμαι», έγραψε στο Facebook
9 months, 9 days ago
6

Ζήτησε συγγνώμη η δημοσιογράφος. Επικαλέστηκε την «πίεση του ρεπορτάζ».

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ η δημοσιογράφος, Φρόσω Παύλου, αναφέρθηκε στο λάθος της, το οποίο έγινε πάνω στην «πίεση του ρεπορτάζ», όπως είπε.

«Οφείλουμε να προχωρήσουμε σε μια διόρθωση σε σχέση με κάτι που ειπώθηκε στο χθεσινό ρεπορτάζ και αφορά τον άτυχο κτηνοτρόφο που έχασε τη ζωή του στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου, προσπαθώντας να σώσει τα ζώα του. Από λάθος πληροφόρηση ειπώθηκε ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο που σε προγενέστερη σύνδεσή μας είχε καταγραφεί από τον τηλεοπτικό μας φακό να προσπαθεί να σώσει τα ζώα του. Ειπώθηκε ότι πρόκειται για το ίδιο άτομο, πράγμα το οποίο εν συνεχεία διαπιστώθηκε για λάθος. Ζητάμε συγγνώμη γι’ αυτό το λάθος που έγινε υπό την πίεση των εξελίξεων, την ώρα του ρεπορτάζ» ανέφερε η Φρόσω Παύλου.

Στο βίντεο οι αναφορές της δημοσιογράφου για τον «νεκρό» κτηνοτρόφο:

Τι έγραψε ο κτηνοτρόφος στα social media

Εν τω μεταξύ για το περιστατικό έκανε ανάρτηση και ο ίδιος ο εικονιζόμενος, γράφοντας σκωπτικά «για απανθρακωμένος καλός είμαι».