Μένιος Φουρθιώτης / Πανηγυρίζει για τη δίωξη Βαξεβάνη – Ζητά τη φυλάκισή του
4 days ago
6

Σε ανάρτησή του αναφέρει ότι οι χειροπέδες περιμένουν και σημειώνει ότι «αν είναι να πληρώσει να γίνει με φυλάκιση εφόσον κάτι τέτοιο προβλέπεται από το νόμο».

Αναλυτικά τι έγραψε ο Μένιος Φουρθιώτης:

«Κώστας Βαξεβάνης: Βαριές κατηγορίες του δείχνουν το δρόμο της φυλακής!

Τον καλεί η ανακρίτρια για 4 κακουργήματα για το σκάνδαλο Novartis

Τέλος τα ψέματα για τον Κώστα Βαξεβάνη που θεωρεί πως με μια εφημερίδα θα μπορεί να είναι ο τιμωρός των πάντων δίχως να λογαριάζει την αθωότητά τους και όχι μόνο. Νόμιζε πως είχε πιάσει τον Πάπα από εκεί που σοφά αναφέρει ο λαός μας. Ας δει τώρα την γλύκα πως είναι να βρίσκεσαι από τη θέση του κατηγορούμενου, μπροστά σε έναν ανακριτή. Κι ας λάμψει επιτέλους η αλήθεια κι αν είναι να πληρώσει να γίνει με φυλάκιση εφόσον κάτι τέτοιο προβλέπεται από το νόμο.

Δεν είχε αφήσει τίποτα όρθιο που να μην του χρεώνει κολάσιμες κατηγορίες μόνο και μόνο γιατί έτσι πίστευε και πως θα ταρακουνήσει τα πολιτικά και κοινωνικά νερά. Κατηγορείται για πολλαπλά κακουργήματα που δεν θα τον ξεπλένει ούτε ο Δούναβης. Στρατιές δικηγόρων να βάλει η δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή και θα πράξει τα δέοντα γιατί είναι απόλυτα ανεξάρτητη. Οι χειροπέδες περιμένουν και ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του γιατί όταν κουνάς το δάκτυλο στους άλλους φρόντισε να το έχεις πρώτα καθαρό».