Μένιος Φουρθιώτης: Στο ΚΑΤ νοσηλεύεται λίγες ώρες μετά την αποφυλάκισή του
21 days ago
6

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ νοσηλεύεται ο Μένιος Φουρθιώτης, μία μόλις ημέρα μετά την αποφυλάκισή του.

Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, αναμένεται  να χειρουργηθεί στο πόδι και πιθανότατα στη σπονδυλική στήλη μετά από ατύχημα που είχε το βράδυ της Τρίτης, την ώρα που βρισκόταν στο γραφείο του.

Ειδικότερα, ο Μένιος Φουρθιώτης, όπως ανέφερε στους γιατρούς των Επειγόντων, λιποθύμησε, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο αριστερό του ισχίο, ενώ φέρει και αρκετούς μώλωπες στο σώμα του. Μετά το ατύχημα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Το κάταγμα, σύμφωνα με πληροφορίες, χρήζει χειρουργικής αποκατάστασης και εχει δρομολογηθεί το σχετικό χειρουργείο.

Για την ώρα, ο παρουσιαστής νοσηλεύεται απομονωμένος σε θάλαμο του έκτου ορόφου.

Ο Μένιος Φουρθιώτης αποφυλακίσθηκε το μεσημέρι της Τρίτης με διάταξη του ανακριτή.

Οι όροι που του επιβλήθηκαν για την αποφυλάκιση είναι εγγύηση 30.000 ευρώ, εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα τρεις φορες τον μήνα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, καθώς και απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων.

Σημειώνεται πως τον Ιούνιο είχε απορριφθεί η προσφυγή του παρουσιαστή κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησής του και παρέμεινε στη φυλακή με απόφαση του αρμόδιου δικαστικού συμβουλίου πλημμελειοδικών, καθώς κατηγορούνταν για σειρά αξιόποινων πράξεων, μεταξύ των οποίων και δύο κακουργηματικού χαρακτήρα.