Mεζεδοπωλείο έβγαλε φέρετρο στον δρόμο για να κηδέψει την εστίαση
3 years, 4 months ago
6

Σε μία συμβολική διαμαρτυρία για τα νέα μέτρα, που θα ισχύσουν από αύριο στην Αττική, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, προχώρησαν οι υπεύθυνοι γνωστού μεζεδοπωλείου στου Ψυρρή.

Τελευταία ημέρα σήμερα, που παραμένουν ανοικτά τα καταστήματα εστίασης, και οι υπεύθυνοι του μεζεδοπωλείου έβγαλαν… ένα φέρετρο έξω από το μαγαζί, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να επικοινωνήσουν το μήνυμα ότι το μέλλον του κλάδου “είναι σκοτεινό”, όπως αναφέρει στο enikos.gr, ο Δημήτρης Καρανικολόπουλος, εκ των υπευθύνων του μεζεδοπωλείου “Αρόδου”.

“Έχουμε φέρει ένα φέρετρο, έχουμε ανάψει κεράκια, πρόκειται για την κηδεία της εστίασης. Τα μέτρα αυτά ήταν το οριστικό τέλος μας”, σημειώνει. Όπως υπογραμμίζει ο κ. Καρανικολόπουλος, “δεν μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα” και αναφέρεται συνολικά στον κλάδο της εστίασης, που υπολειτουργεί από την έναρξη της πανδημίας.

Το συγκεκριμένο μαγαζί, το οποίο είναι ένα από τα πιο παλιά της περιοχής, απασχολούσε στο παρελθόν 35-40 άτομα. “Όλος αυτός ο κόσμος θα πεινάσει. Το μέλλον είναι σκοτεινό, όλος ο κλάδος ο δικός μας είναι στα τελευταία του”, τονίζει και συμπληρώνει “πόσο να αντέξουμε;”.

Όπως εξηγεί, άνθρωποι όλων των ηλικιών που περνούν έξω από το κατάστημα τραβούν φωτογραφίες και δηλώνουν τη συμπάθειά τους στους ανθρώπους της εστίασης, που δοκιμάζονται γι’ άλλη μια φορά.

Δείτε τις φωτογραφίες: