Μητσιάς για δηλώσεις Σαββόπουλου: «Είδε ότι το κράτος χρειάζεται μία σταθερή κυβέρνηση, καλά έκανε και το είπε»
10 months, 5 days ago
6

Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις εκλογές, ο Διονύσης Σαββόπουλος έγινε στόχος επιθέσεων, όταν είπε ότι «ελπίζει στην αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας».

Ο Μανώλης Μητσιάς κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα είπε ο συνάδελφός του, τον οποίο και υποστήριξε στη συνέντευξη που παραχώρησε, καλεσμένος στο «Καλύτερα Αργά».

Ο τραγουδιστής πήρε θέση υπέρ του Διονύση Σαββόπουλου, λέγοντας: «Δεν μ’ αρέσει καθόλου, είμαι υπέρ του Σαββόπουλου. Δεν μ’ αρέσουν καθόλου αυτοί, οι οποίοι κριτικάρουν πολύ εύκολα. Ο καθένας μπορεί να επιλέξει και να κάνει στη ζωή του, ό,τι θέλει, τη στιγμή που του αρέσει αυτό το πράγμα. Ο Διονύσης είδε ότι το κράτος χρειάζεται μια σταθερή κυβέρνηση. Καλά έκανε και το είπε. Έχετε φανταστεί ποτέ, ότι εμείς οι Έλληνες θα κάναμε κυβέρνηση με 5 κόμματα; Είναι δυνατόν;».

Οι δηλώσεις Σαββόπουλου
«Είμαι σίγουρος ότι η συντριπτική πλειονότητα του κόσμου έχει πάρει την απόφαση του ανεξαρτήτως του τι θα πω εγώ ή εσύ» είπε χαρακτηριστικά στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο Διονύσης Σαββόπουλος τονίζοντας ότι «ελπίζω σε μια αυτοδυναμία της ΝΔ».

Οι επιθέσεις κατά Σαββόπουλου
Η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στα social media, έγραψε: «Κάνε μου τη χάρη που οι ακροδεξιοί λατρέψατε ξαφνικά τα τραγούδια του Σαββόπουλου λες και τα ξέρατε από χτες».

ακριτα_20230516

«Άντε χάσου θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου!!! ΤΟΛΜΑΣ και μιλάς ακόμα στο όνομα των τραγουδιών που κάποτε είπες… Είσαι λίγος, διεφθαρμένος, επαρχιώτης, εγωπαθής και χαλασμένος ! Ο Ραφαηλιδης είχε σε όλα δίκιο!» έγραψε ο έξαλλος Παύλος Πολάκης.

polakis_savopoulos