Μοναστηράκι: Αυτός είναι ο Αλγερινός που συνελήφθη ενώ προσπάθησε να θωπεύσει Τσέχα τουρίστρια
1 year, 1 month ago
6

Αυτός είναι ο διεστραμμένος Αλγερινός, που επιτέθηκε στην Τσέχα τουρίστρια στο Μοναστηράκι για να τη θωπεύσει και όταν η γυναίκα αντιστάθηκε, ξεκούμπωσε το παντελόνι του και την κυνηγούσε επιδεικνύοντας της, τα γεννητικά του όργανα.

Ο πρωταγωνιστής του απίστευτου συμβάντος που σημειώθηκε στις 01:15 τα ξημερώματα της 24ης Μαΐου, είναι παλιός γνώριμος των αρχών, σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών που όπως φαίνεται μετα τις συλλήψεις του και τα πάρε – δώσε με τον νόμο και τα κρατητήρια, δεν έβαλε μυαλό και εμπλούτισε την παράνομη δράση του.

Το 34χρονο σεξουαλικό αρπακτικό από την Αλγερία, πλησίασε στην πλατεία Μοναστηρακίου την 42χρονη τουρίστρια από την Τσεχία και μιλώντας αγγλικά, της ζήτησε ένα τσιγάρο. Η γυναίκα του είπε πως δεν καπνίζει και συνέχισε την πορεία της. Όμως ο αλλοδαπός είχε άλλα σχέδια, λίγα μέτρα πιο κάτω, την πλησιάζει και πριν προλάβει να αντιδράσει, της ορμάει σαν πεινασμένος λύκος για να τη θωπεύσει

Μάλιστα, ήταν τέτοια η έξαψη του, που με γρήγορες κινήσεις ξεκουμπώνει το παντελόνι και επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα στην 42χρονη. Εκείνη βάζει τις φωνές με αποτέλεσμα ο αλλοδαπός από την Αλγερία, να το βάλει στα πόδια. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί που εκτελούσαν περιπολία και με οδηγό την περιγραφή του θύματος κατάφεραν λίγα λεπτά αργότερα να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες.