Μύκονος – Μεθυσμένη 22χρονη κατήγγειλε ψευδώς Ιταλό για βιασμό
1 month, 6 days ago
6

Γαλλίδα τουρίστρια κατήγγειλε μεθυσμένη τον βιασμό της σε γνωστό beach bar της Μυκόνου και όταν ξεμέθυσε, απέσυρε την καταγγελία σε βάρος του 31χρονου Ιταλού!

Σύμφωνα με τη δικογραφία, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής, όταν η 22χρονη τουρίστρια από το Μπορντώ βρισκόταν με πέντε φίλες της σε γνωστό beach bar για να απολαύσουν το μπάνιο τους.

Γύρω στις 18:00 οι τουρίστριες πήγαν στο μπαρ ώστε να προμηθευτούν ποτά και επέστρεψαν μπροστά στην παραλία. Περίπου μια ώρα αργότερα σηκώθηκαν και πήγαν στο αυτοκίνητο που είχαν μισθώσει, προκειμένου να αλλάξουν ρούχα και στην συνέχεια να πάνε για χορό στο ίδιο beach bar.

«Τότε με έσπρωξε με τα χέρια του σε μια ξαπλώστρα»

«Εκεί, γνωρίσαμε και άνδρες και γυναίκες με τους οποίους χορεύαμε και πίναμε τα ποτά μας. Λίγη ώρα αργότερα γνώρισα έναν άνδρα με τον οποίο αρχίσαμε να χορεύουμε, κάποια στιγμή φιληθήκαμε και με πήρε από το χέρι και πήγαμε στην άλλη άκρη της παραλίας στο σημείο όπου βρίσκονταν οι ξαπλώστρες. Τότε με έσπρωξε με τα χέρια του σε μια ξαπλώστρα, χωρίς βία, φιληθήκαμε και πάλι» αναφέρει στην καταγγελία της η τουρίστρια.

Στις επόμενες γραμμές εξηγεί ότι ο 31χρονος Ναπολιτάνος τη θώπευσε στα γεννητικά της όργανα, ένα σκηνικό που, όπως είπε, κράτησε περίπου δύο λεπτά.

«Εγώ τότε του είπα όχι και του ζήτησα να σταματήσει, πλην όμως δεν έκανα καμία κίνηση να τραβηχτώ ή να σταματήσω και μετά το πέρας των δυο λεπτών τον έσπρωξα, σηκώθηκα και έφυγα, χωρίς ο άνδρας να μου ασκήσει βία ή να προσπαθήσει να με συγκρατήσει στην ξαπλώστρα. Αφού έφυγα, γύρισα στο μπαρ για να βρω την παρέα μου την οποία, όμως δεν βρήκα. Βρήκα όμως κάποιους άλλους Γάλλους στο μπαρ οι οποίοι ειδοποίησαν την ασφάλεια του καταστήματος και βρήκαμε τον άνδρα που είχε κάνει αυτό σε εμένα στο μπαρ. Τότε πήραν τηλέφωνο οι άνδρες της Ασφάλειας την Αστυνομία, η οποία ήρθε και προσήγαγαν αυτόν τον άνδρα στο Αστυνομικό Τμήμα. Επίσης θέλω να σας πω ότι τόσο εγώ όσο και αυτός ο άνδρας ήμασταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Δεν επιθυμώ την ποινική του δίωξη του ανωτέρω δράστη για την σε βάρος μου πράξη. Δεν επιθυμώ την ιατροδικαστική μου εξέταση» είπε η κοπέλα.

«Ζήλεψε γιατί φίλησα την κοπέλα από την Αιθιοπία…»

Από την πλευρά του ο 31χρονος Ιταλός από τη Νάπολη, στην απολογία του υποστήριξε ότι: «Αρνούμαι τις σε βάρος μου κατηγορίες. Την εν λόγω κοπέλα πράγματι τη γνώρισα στο beach bar (σ.σ: αναφέρεται στο όνομα) το απόγευμα της 8.8.21 όπου είχα πάει να διασκεδάσω. Αρχικά χορεύαμε και πίναμε μαζί ποτά στο χώρο του μπαρ και όχι στην παραλία όπως ανέφερε. Εν συνεχεία φιληθήκαμε και την χάιδευα στα οπίσθια χωρίς να μου δείχνει ότι δεν το ήθελε. Αρνούμαι ότι οδήγησα την κοπέλα στην παραλία και σε καμία περίπτωση, δεν τη θώπευσα στα γεννητικά της όργανα. Επειδή αρχικά φίλησα μια κοπέλα από την Αιθιοπία, μετά φιληθήκαμε με την κοπέλα που με κατήγγειλε και μετά ξαναφίλησα την κοπέλα από την Αιθιοπία, πράγμα το οποίο είδε η καταγγέλλουσα και αμέσως άρχισε να κλαίει γι’ αυτόν τον λόγο πιστεύω ότι με κατήγγειλε από ζήλεια…».

 

in.gr