Μυλωνάκης: Μου την φύλαγαν, είχα αντιδράσει όταν υπήρχαν σκέψεις να κατέβουν με το κόμμα υποψήφιοι με τη Χρυσή Αυγή
11 months, 27 days ago
6

Μία νέα διάσταση στην αποχώρησή του από την Ελληνική Λύση του «αυτοκράτορα» Κυριάκου Βελόπουλου δίνει ο αποχωρήσας Αντώνης Μυλωνάκης, λίγες μέρες πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Ο κ. Μυλωνάκης μιλώντας στο Action 24 στάθηκε στο παρασκήνιο πίσω από την αποχώρησή του αλλά και στο γεγονός ότι ο ίδιος προσπάθησε να έρθει σε επικοινωνία με τον Κυριάκο Βελόπουλο, χωρίς όμως αυτή η προσπάθεια να στεφθεί με επιτυχία.

«Από το Σεπτέμβριο στήνονταν αυτό το χτύπημα το δημοσίευμα με τις βλακείες περί αποστασιών», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε πως υπήρχε συγκεκριμένος λόγος. «Εγώ είχα αντιδράσει όταν υπήρχαν σκέψεις να κατέβουν με το κόμμα υποψήφιοι με τη Χρυσή Αυγή, κάποιοι επιλαχόντες. Εγώ δεν το θεωρούσα σωστό και από τότε προφανώς το φύλαγαν χωρίς να καταλάβω τίποτα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μυλωνάκης.

Απαντώντας στο ερώτημα με το σχετικά θα πράξει τώρα που αποχώρησε από την Ελληνική Λύση ξεκαθάρισε πως «δεν θα κάνω τίποτα δεν μπορώ να πάω απέναντι από το κόμμα που μέχρι χθες ήμουν υποψήφιος, αυτό θα το έκανε μόνο ένας παλιάνθρωπος. Θα δω μετά τι θα κάνω».

Ακολούθως αποκάλυψε ότι «ήδη με έχουν καλέσει μικρά κόμματα, εκτός κοινοβουλίου από τον ευρύτερο πατριωτικό χώρο. Είπα «όχι» γιατί δεν έχω πλέον εμπιστοσύνη εύκολα πλέον. Ή θα επιστρέψω στη δημοσιογραφία ή θα ασχοληθώ σοβαρά με κάτι που θα μου κινήσει την εμπιστοσύνη».