Μυλωνάκης: Πολιτικός απατεώνας ο Βελόπουλος – Η Ελληνική Λύση διαχειρίζεται χρήματα που δεν είναι δικά της
11 months, 3 days ago
6

Νέες βολές κατά του Κυριάκου Βελόπουλου, αυτή τη φορά για τα οικονομικά της Ελληνικής Λύσης, εξαπέλυσε ο Αντώνης Μυλωνάκης.

Οκ. Μυλωνάκης τόνισε ότι θα ζητήσει οικονομικό έλεγχο καθώς, όπως ισχυρίστηκε, ο κομματικός μηχανισμός διαχειρίζεται χρήματα που δεν είναι του κόμματος. Παράλληλα είπε ότι οι βουλευτές δίνουν στο κόμμα 1.500 ευρώ τον μήνα, εκ των οποίων τα 500 ευρώ είναι μαύρα, ενώ σημείωσε ότι ο κ. Βελόπουλος «τελικά αποδεικνύεται πολιτικός απατεώνας».

«Είμαστε σε ένα κομματικό μηχανισμό που διαχειρίζεται χρήματα άρα εκτός από όλα τα άλλα είναι και οικονομικό το θέμα γιατί τα λεφτά τα οποία διαχειρίζεται ένα κόμμα δεν είναι δικά του, 800 χιλιάδες είναι η επιχορήγηση τον χρόνο, 200 χιλιάδες είναι για τα ιδρύματα. Είναι μετά τα χρήματα τα οποία δίνουν οι βουλευτές γιατί αυτά φορολογούνται στους βουλευτές. Εμείς δίνουμε 1.500 το μήνα, 1.000€ τα παίρνει το κόμμα κατευθείαν από τη μισθοδοσία και τα 500€ είναι μαύρα σε ένα φάκελο» είπε χαρακτηριστικά.

«Ο Βελόπουλος κοροϊδεύει την κοινωνία»

«Δεν προβλέπεται πάνω από 1.000€, αν δείτε αυτά που σημειώνουμε όταν πάει στο λογιστήριο της Βουλής δεν μπορεί να πάρει πάνω από 1.000€. Εικάζω ότι χρησιμοποιούνται για το κόμμα αλλά δεν πρέπει να ξέρουμε τι γίνεται; Δεν κατηγορώ κανέναν», πρόσθεσε.

«Είχα εμπιστοσύνη τώρα έχασα την εμπιστοσύνη μου. Πήγαν να με σπιλώνουν, τώρα αμύνομαι για την τιμή μου. Δεν κάνω μηνύσεις ούτε αγωγές εγώ, εγώ θα ζητήσω να γίνει έλεγχος των οικονομικών του κόμματος να δούμε που πήγαν τα λεφτά. Με αποδείξεις κλπ. Δεν έχω εμπιστοσύνη, όταν κορόιδευσε, όταν παραμύθιασε όταν τον φίλο υποτίθεται που είχε και τώρα με αποκαλεί ο τέως, με αποκαλεί πολιτικό σκουπίδι, με αποκαλεί ψεύτη και διεφθαρμένο άρα πρέπει να δικαιολογήσει ότι είμαι διεφθαρμένος. Εγώ δεν κατηγορώ κανέναν, εγώ ζητάω έλεγχο γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη», τόνισε ο κ. Μυλωνάκης στα «Παραπολιτικά».

«Ο Βελόπουλος τελικά αποδεικνύεται πολιτικός απατεώνας, κοροϊδεύει την κοινωνία. Είμαι διατεθειμένος να το φτάσω μέχρι τέλους. Αυτά τα πράγματα γίνονται με μέτρο και γίνονται πάντα με αποδείξεις. Αυτό το κόμμα πλέον μου δίνει την εντύπωση ότι λειτουργεί σαν μια πολιτική εγκληματική οργάνωση η οποία έχει σκοπό τη δολοφονία χαρακτήρων, σπίλωση υποψηφίων και βουλευτών. Αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει. Στη θέση μου θέλει να βάλει τον λογιστή του κόμματος», κατέληξε.

Βελόπουλος: «Ή θα τους φας ή θα σε φάνε» – Η ανάρτηση που «κατέβηκε»

Στα social media του Κυριάκου Βελόπουλου δημοσιεύθηκε μία γεμάτη αιχμές ανάρτηση με κορεατική ρήση, που, όμως, διεγράφη μετά από λίγη ώρα.

«Κορεατική ρήση: Υπάρχουν διάφοροι τύποι ανθρώπων στην κοινωνία. Όλοι πιστεύουν ότι είναι ξεχωριστοί. Αν δείτε όμως, είναι ή το ένα ή το άλλο, θηρευτής ή θήραμα, ή θα τους φας ή θα σε φάνε! ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΗΡΕΥΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΗΡΑΜΑΤΑ. #εκλογες_2023 #Βελοπουλος» αναφερόταν στην ανάρτηση, στον λογαριασμό του προέδρου της Ελληνικής Λύσης.