Νέα αποκάλυψη για την τραγωδία των Τεμπών: «Την ώρα του δυστυχήματος είχαν πάρτι στον σταθμό στη Λάρισα» «Μόλις έφυγε το τρένο από τη Λάρισα άρχισαν μουσικές» ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκης δικηγόρος πολιτικής αγωγής
1 year, 25 days ago
6

Καταγγελία-σοκ από τον δικηγόρο Γιώργο Μπαρτζώκη ότι την στιγμή της τραγωδίας στα Τέμπηρ ακούγονταν μουσικές στον σταθμό του ΟΣΕ της Λάρισας και ότι είχε στηθεί ολόκληρη γιορτή, προκαλεί νέα ερωτηματικά ως προς το τι συμβαίνει στους ελληνικούς σιδηρόδρομους.

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Μπαρτζώκης χθες αργά το βράδυ του έδωσαν μία πληροφορία κάτοικοι της περιοχής που είναι ο σταθμός του ΟΣΕ στη Λάρισα, οι οποίοι του μετέφεραν όπως είπε ότι το μοιραίο βράδυ, μετά από την αναχώρηση του τρένου, στήθηκε στο σταθμαρχείο πάρτι μετά μουσικής.

«Μου ήρθε μια πληροφορία από κατοίκους της περιοχής του ΟΣΕ Λάρισας, εκεί που βρίσκεται ο σταθμός. Μου είπαν πως την ώρα του ατυχήματος ακούγονταν τραγούδια και χαρές μέσα από το σταθμαρχείο της Λάρισας. Σαν πάρτι… Αυτό έγινε μετά τις 11 το βράδυ, μετά την αναχώρηση των τρένων. Μόλις έφυγε το τρένο από τη Λάρισα άρχισαν μουσικές», ανέφερε ο κ. Μπαρτζώκης δικηγόρος πολιτικής αγωγής του Λάζου Παπαζήση.

 pronews.gr 

Μάλιστα όπως σημείωσε του είπαν πως η συγκεκριμένη κατάσταση με τα τραγούδια μέσα από τον σταθμό συνέβη για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.