Νέα Δημοκρατία: «Φουντώνει» η δυσαρέσκεια για τον Καραμανλή – Βουλευτές ζητούν να είναι εκτός των ψηφοδελτίων
15 days ago
6

Εσωτερική αναταραχή στη Νέα Δημοκρατία μετά την απόφαση του Κώστα Αχ. Καραμανλή να είναι εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές έπειτα από την τραγωδία στα Τέμπη.

Νέες «γαλάζιες» τοποθετήσεις γύρω από το θέμα της συμμετοχής του Κώστα Αχ. Καραμανλή στα ψηφοδέλτια δείχνουν ότι η εσωτερική αναταραχή στη Νέα Δημοκρατία είναι έντονη.

Μετά τους Θεόδωρο Ρουσόπουλο και Γιώργο Κουμουτσάκο, για τη συμμετοχή του παραιτηθέντα υπουργού Υποδομών και Μεταφορών λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη τοποθετήθηκαν οι Μπάμπης Παπαδημητρίου και Φωτεινή Πιπιλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι τρέχει με τον Κώστα Καραμανλή; – Οι φωτιές στη «γαλάζια» πολυκατοικία και μια… άδεια καρέκλα

«Πρέπει να είναι χώμα» – «Να μας διευκολύνει»

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στο Attica TV, ανέφερε ότι ο πρώην υπουργός πρέπει να είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ότι δεν μπορεί να πάρει την απόφαση, γι’ αυτό είπε να τον βοηθήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Νομίζω ότι για τον ίδιο πρώτα από όλα θα είναι καλύτερο, θα είναι πιο ήσυχος με την συνείδησή του. Νομίζω – και τον καταλαβαίνω ότι πρέπει να είναι χώμα – αν δεν μπορεί να πάρει την απόφαση, πρέπει να τον βοηθήσει ο πρωθυπουργός», είπε συγκεκριμένα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

Δείτε από το 1:25:08 και μετά

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή ανέφερε χαρακτηριστικά: «Να μας διευκολύνει ο Κώστας Καραμανλής και να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές».

Να θυμίσουμε ότι στις 8 Μαρτίου πολίτες στις Σέρρες «πολιόρκησαν» το πολιτικό γραφείο του Κώστα Καραμανλή φωνάζοντας αιχμηρά συνθήματα για την τραγωδία στα Τέμπη, όπως: «Μαύρο – μαύρο στον Καραμανλή, η θέση που του ανήκει είναι στη φυλακή».

in.gr