Νεκρός από πυροβολισμούς σε καφετέρια στη Νέα Ιωνία: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τους δράστες – Τα νέα στοιχεία
1 year, 2 months ago
6

Με σταθερά βήματα προχωρούν οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών στην ΕΛ.ΑΣ. στην ταυτοποίηση των δραστών της δολοφονίας του άτυχου θαμώνα σε καφετέρια της Νέας Ιωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr. φαίνεται να προκύπτει πως πρόκειται για συμμορία συνδεδεμένη με την αλβανική μαφία στον τομέα διακίνησης ναρκωτικών κυρίως στο κέντρο της Αθήνας.

Από τα νεότερα στοιχεία που προκύπτουν, oι δράστες φαίνεται να έφτασαν στο σημείο με τρία διαφορετικά αυτοκίνητα και μετά το επεισόδιο διέφυγαν με τα δύο, τα οποία φαίνεται να είναι ιδιωτικά, αφήνοντας πίσω το τρίτο που φαίνεται να είχαν νοικιάσει από εταιρεία.

Οι έρευνες της Ασφάλειας για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Το χρονικό της δολοφονίας

Άγρια δολοφονία θαμώνα καφετέριας στη Νέα Ιωνία, αργά το βράδυ της Τρίτης, ο οποίος βρέθηκε σε λάθος σημείο και σε λάθος χρόνο καθώς δεν ήταν στόχος.

Παρέα επτά ανδρών αλβανικής καταγωγής διαπληκτίστηκε μέσα στην καφετέρια και εν τέλει βγήκαν τα όπλα με αποτέλεσμα από τους πυροβολισμούς να πέσει νεκρός ο άτυχος άνδρας και θαμώνας του καταστήματος, ο οποίος παρακολουθούσε  αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι επτά άνδρες κάθισαν σε χώρο VIP και πριν το αιματηρό επεισόδιο υπήρχε ένταση μεταξύ τους. Εν συνεχεία βγήκαν έξω από το μαγαζί και άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο θαμώνας.

Το θύμα, επίσης αλβανικής καταγωγής, διακομίστηκε βαρύτατα τραυματισμένο στο νοσοκομείο ΚΑΤ όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στην καφετέρια βρήκαν έξι κάλυκες.

real.gr