Νικολούλη σε τηλεθεατή για τα Τέμπη: «Τι φοβάσαι, μήπως μπλέξεις; Σε παίρνουμε και κλείνεις το τηλέφωνο»
1 year, 1 month ago
6

Η δημοσιογράφος ασχολήθηκε με τις εξελίξεις στο δυστύχημα των Τεμπών και με τα νέα στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα.

Ανάμεσα στα νέα στοιχεία το έγγραφο με τις βάρδιες της μοιραίας νύχτας της 28ης Φεβρουαρίου όπου  όλα δείχνουν ότι κάποιος έσπευσε να αλλάξει με μπλάνκο την ώρα αναχώρησης των δύο σταθμαρχών γεγονός το οποίο προκάλεσε και την οργή της Αγγελικής Νικολούλη.

«Ο σταθμάρχης που την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, γιατί είχε κουραστεί στη βάρδιά του. Συμβάν ουδέν! Αμ έλα βρε μεγάλε καπετάνιε που έφυγες και πήγες στα κλεφτά να διορθώσεις την ώρα για να μην μπλέξεις, ότι το συμβάν δεν ήταν “ουδέν”, μετά είχαμε τραγωδία» είπε μεταξύ άλλων.

Επίσης δεν έκρυψε την έντονη ενόχληση της για συμπεριφορά τηλεθεατή που τους κάλεσε.

Έτσι, μιλώντας απευθείας στην κάμερα του «Τούνελ», η Αγγελική Νικολούλη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «να ανοίξουμε μια παρένθεση, φίλοι μου, στα ντοκουμέντα και τα καινούργια στοιχεία που εμφανίζονται για την τραγωδία στα Τέμπη που μας έχει όλους σοκάρει. Βγαίνουν στο φως συνέχεια και τα ηχητικά ντοκουμέντα και άλλα στοιχεία που δείχνουν πώς το αντιμετώπισαν όλο αυτό το γεγονός. Τα λάθη, το πώς επιχείρησαν κάποιοι να ξεφύγουν και όχι μόνο αλλά πρέπει να δούμε και το τι μέλει γενέσθαι για να είμαστε όλοι ασφαλείς ως επιβάτες και ως κοινωνία» ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να ανοίξουμε λοιπόν αυτή την παρένθεση και να δούμε κάποιους συνανθρώπους μας που αγνοούνται. Ξένια, για πες μου για τον Θοδωρή και θέλω την προσοχή σας εκεί στον Πειραιά και ιδιαίτερα σε έναν χώρο. Δεν ξέρω γιατί, αγαπητέ μου… Τι φοβάσαι μήπως μπλέξεις; Μπορεί να ξέρεις κάτι. Σε παίρνουμε λοιπόν να μας πεις κάτι και μας κλείνεις το τηλέφωνο. Υποτίθεται πως βοηθάς συνανθρώπους μας! Δες τον άνθρωπο! Είναι αυτός που… ξέρω εγώ; Για όνομα του Θεού τώρα».

«Έτσι; Μην κοιτάς μόνο το κέρδος! Ρίξε μια ματιά τώρα στον άνθρωπο που θα πούμε και βοήθησε να δούμε μήπως έχει γίνει κανένα μπέρδεμα σαν αυτά που αντιμετωπίζουμε» σημείωσε, σε έντονο ύφος, η Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής στο Mega.