Ο Άκης Πετρετζίκης ξεκαθαρίζει: «Συκοφαντικά και παραπλανητικά τα δημοσιεύματα εναντίον μου»
3 years, 4 months ago
6

Ο Άκης Πετρετζίκης με δελτίο τύπου που απέστειλε στα Μέσα ξεκαθαρίζει πως δεν έχει ουδεμία σχέση με ενέργειες που έχουν ως στόχο το παράνομο κέρδος μέσω διαδικτύου.

Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση έντυπου υλικού, μέσα από το οποίο αφήνεται να εννοηθεί η εμπλοκή του  σεφ σε παράνομες ενέργειες μέσω των οποίων οι εμπνευστές τους ως στόχο έχουν να αποκομίσουν κέρδη μέσα από διαδικτυακές απάτες, ο γνωστός σεφ σπεύδει να δηλώσει πως δεν έχει καμία σχέση.

«Με ιδιαίτερη έκπληξη έλαβα γνώση διάφορων, ανυπόστατων συκοφαντικών και ιδιαίτερα παραπλανητικών έντυπων και διαδικτυακών δημοσιευμάτων και αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία εμπλέκουν το όνομά μου κατά τρόπο ιδιαίτερα προσβλητικό και με συνδέουν με παράνομες ενέργειες, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο το παράνομο κέρδος, σε βάρος του ονόματός μου.

Επίσης, ήδη πληροφορούμαι ότι με τη χρήση του ονόματός μου διαπράττεται σε βάρος τρίτων μία σειρά από απάτες στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τις οποίες ουδεμία σχέση έχω.

Με το παρόν Δελτίο Τύπου, θα ήθελα να διαψεύσω ρητά και κατηγορηματικά κάθε εμπλοκή μου σε τέτοιου είδους ενέργειες και καταγγέλλω τις πρακτικές αυτές, που εμπλέκουν το όνομά μου με οποιοδήποτε τρόπο δηλώνοντας ότι επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου κατά παντός υπαιτίου»

αναφέρει ο γνωστός σεφ.

protothema.gr