Ο Μπέος έβρισε τον Κασσελάκη στην επινίκια ομιλία του – Δείτε βίντεο
9 months, 13 days ago
6

Χυδαία επίθεση εξαπέλυσε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, επιδιδόμενος σε ομοφοβικό παραλήρημα στην πρώτη ομιλία του μετά την επανεκλογή του.

Αφού ευχαρίστησε τους πολίτες του Βόλου, έστρεψε τα «βέλη» του κατά του Στέφανου Κασσελάκη, αναφερόμενος στην πρόσφατη συνέντευξή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία ανέφερε πως θα ήθελε δύο αγόρια.

«Δηλαδή τι θέλεις να πεις εσύ τώρα με τα κανάλια που σε προβάλουν; Ότι εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες θα υιοθετούμε παιδιά να παράγουμε π@@στ@δ@ς;» είπε ο Αχιλλέας Μπέος σχολιάζοντας την παραπάνω τοποθέτηση.

Δείτε βίντεο με όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος:

 

Μάλιστα, κάποια από τα κανάλια που μετέδιδαν ζωντανά τις δηλώσεις του, διέκοψαν τη σύνδεση.

Η αντίδραση Κασσελάκη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα και σημείωσε ότι ήταν ένα πρώτο βήμα ώστε η χώρα να έχει μια νεά προοδευτική παράταξη που να μπορεί να κυβερνήσει τον τόπο. «Το βλέπετε σε πολλές περιοχές, το βλέπετε και στη Θεσσαλία, όπου ο παντοδύναμος περιφερειάρχης δεν έχει εκλεγεί».

«Υπάρχουν ευκαιρίες για να χτίσουμε τη μεγάλη προοδευτική παράταξη. Για να γίνει αυτό πραγματικότητα, θα πρέπει να κάνουμε πραγματικότητα αυτό που είπε ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, ανανέωση χθες», ανέφερε.

«Το κόμμα μας είναι ανοιχτό σε όλους τους πολίτες που θέλουν να προσφέρουν», ανέφερε, προσθέτοντας ότι αναλαμβάνει προσωπικά την ευθύνη για να χτιστεί η ανανέωση. «Αρχίζουμε από αύριο την ανανέωση του δυναμικού μας».

Όσον αφορά στις δηλώσεις του κ. Μπέου, ανέφερε ότι περιμένει από τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της.