Ο «Μπόρατ» απάντησε στον Τραμπ: Πάντα ψάχνω κάποιον να υποδυθεί τον ρατσιστή παλιάτσο
3 years, 5 months ago
6

Αιχμηρή και γεμάτη υπαινιγμούς ήταν η απάντηση του Σάσα Μπάρον Κοέν στον Ντόναλντ Τραμπ μετά τον χαρακτηρισμό «φρικιό» που έκανε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για τον «Μπόρατ» τον χαρακτήρα που υποδύεται ο ηθοποιός.

Ο Τραμπ, μάλιστα, υποστήριξε ότι «δεν βρίσκω αστείο» τον συγκεκριμένο χαρακτήρα μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τα πλάνα της «ανήλικης κόρης» του «Μπόρατ» με τον στενό συνεργάτη του Αμερικανού προέδρου, Ρούντι Τζουλιάνι.

«Ντόναλντ σε ευχαριστώ για τη δωρεάν διαφήμιση που κάνεις στον ΜπόρατΤο παραδέχομαι, ούτε κι εγώ δεν σε βρίσκω αστείο. Αλλά όλος ο κόσμος γελάει μαζί σου» έγραψε αρχικά ο Μπάρον Κοέν και συμπλήρωσε:

«Πάντα αναζητώ ανθρώπους να υποδύονται τους ρατσιστές παλιάτσους και θα χρειαστείς δουλειά μετά τις 20 Ιανουαρίου (σ.σ. η ημερομηνία ορκωμοσίας του νέου προέδρου των ΗΠΑ μετά τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου). Ας μιλήσουμε τότε».

Η κόντρα Τραμπ-Μπάρον Κόεν, πάντως, μετράει χρόνια και ξεκίνησε από το 2003 όταν ο ηθοποιός είχε πάρει συνέντευξη από τον Τραμπ για ένα επεισόδιο της σειράς Da Ali G Show του HBO.

«Πριν από χρόνια είχε προσπαθήσει να με παγιδεύσει. Και ήμουν ο μόνος που του είπε “με τίποτα”. Είναι απατεώνας» θυμήθηκε ο Τραμπ μιλώντας σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια πτήσης με το Air Force One.

protothema.gr