Ο γαμπρός που έγινε viral: Αποκάλυψε στον γαμήλιο λόγο του ότι η νύφη τον απατούσε με τον κουμπάρο (vid)
10 months, 25 days ago
6

Ένας απατημένος άνδρας πήρε την εκδίκησή του τη στιγμή που έκρινε ο ίδιος ότι ήταν κατάλληλη και έγινε viral.

Την εκδίκησή του πήρε ένας απατημένος άνδρας και μάλιστα την ημέρα του γάμου του. Την ώρα που έβγαζε τον γαμήλιο λόγο του αποκάλυψε ότι η νύφη τον απατούσε με τον κουμπάρο τους, αφήνοντας άναυδους τους καλεσμένους.

Το γαμήλιο δράμα αποκαλύφθηκε στο podcast Unfiltered Bride, το οποίο φιλοξένησε δύο διοργανώτριες γάμων, που είχαν ακούσει την συγκεκριμένη ιστορία από κάποιον άλλον.

Ο γαμπρός ανακοίνωσε την απιστία της συντρόφου του σε όλους τους καλεσμένους και μάλιστα με πειστήρια, παρουσιάζοντας φωτογραφίες της νύφης και του κουμπάρου σε προσωπικές τους στιγμές.

Αφού σηκώθηκε για τον λόγο του, ζήτησε από τους καλεσμένους να ανοίξουν τους φακέλους που είχαν στα τραπέζια τους. Μέσα σε αυτούς υπήρχαν φωτογραφίες της νύφης με τον κουμπάρο.

Μετά από αυτή την αποκάλυψη, ο γαμπρός έφυγε μαζί με την οικογένειά του και άφησε τη νύφη να πληρώσει την δεξίωση. «Η οικογένεια της νύφης πλήρωσε τα πάντα. Αυτό είναι το κάρμα», ανέφερε η γυναίκα που διηγήθηκε την ιστορία.

Το απόσπασμα του podcast ανέβηκε σε βίντεο στο TikTok και έγινε viral συγκεντρώνοντας ένα εκατομμύριο προβολές. Οι περισσότεροι έσπευσαν να υπερασπιστούν τον απατημένο σύντροφο, ωστόσο αρκετοί ήταν αυτοί που αντιμετώπισαν με δυσπιστία την ιστορία.