Ο Κ.Βελόπουλος έθεσε θέμα «μονοπωλιακής συμφωνίας» της κυβέρνησης με την Astrazeneca για το εμβόλιο του κορωνοϊού
3 years, 5 months ago
6

Για μονοπωλιακή συμφωνία κατηγορεί την κυβέρνηση ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος καθώς όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης «επιμένει στην μονόπλευρη επιλογή εταιρείας για την αγορά εμβολίου», εννοώντας την AstraZeneca.

Η εταιρεία τα έχει βρει «σκούρα» με τις δοκιμές του δικού της εμβολίου –«έχουν αποτύχει και είναι άκρως επικίνδυνο το εμβόλιό της», αναφέρει ο Κ.Βελόπουλος– ενώ αντίθετα η Pfizer κυκλοφορεί το δικό της εμβόλιο στις 15 Νοεμβρίου και την ίδια στιγμή το ρωσικό Sputnik V έχει παραγγελίες ήδη που φτάνουν τις 1,5 δισεκατομμύριο.

Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν ήδη δύο εμβόλια τα οποία έχουν εγκριθεί ως ασφαλή και προκαλεί απορίες γιατί η κυβέρνηση έχει εμμονές με την συγκεκριμένη εταιρεία.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης​

«Η κυβέρνηση ευρισκόμενη σε πανικό λόγω της αύξησης των κρουσμάτων προσπαθεί να κρύψει πίσω από μάσκες την εγκληματική απραξία της στο θέμα της πανδημίας.

Ο πρωθυπουργός παραπλανά τους πολίτες ισχυριζόμενος ότι η μάσκα είναι «το εμβόλιο πριν το εμβόλιο», ομολογώντας ότι ο χαμηλότερος αριθμός κρουσμάτων το προηγούμενο χρονικό διάστημα οφείλετο στον μικρότερο αριθμό τεστ που διενεργούντο. Είναι πλέον επικίνδυνο»

pronews.gr