Ο Παπαδημούλης ζητά 300.000 ευρώ από την Λατινοπούλου για συκοφαντική δυσφήμιση
3 years, 6 months ago
6

Το εξωφρενικό ποσό των 300.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση ζητάει ο Δημήτρης Παπαδημούλης από την Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Όπως έγραψε στο προφίλ της στο twitter η πολιτεύτρια της ΝΔ, o κ. Παπαδημούλης επέλεξε να προχωρήσει δικαστικά ζητώντας μου το εξωφρενικό ποσο των 300000 ευρώ! για (δήθεν) συκοφαντική δυσφήμιση επειδή του άσκησα αμιγώς ΠΟΛΙΤΙΚΗ κριτική. Αναφαίρετο δικαίωμά του. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Ραντεβού στα δικαστήρια.

Αφορμή ήταν ένα παλιότερο tweet της Α. Λατινοπούλου που τον ταυτίζει, όπως υποστηρίζει ο ίδιος ο Δ. Παπαδημούλης, με τους καταδικασμένους για υποθέσεις διασπάθισης δημόσιου χρήματος, Τ. Μαντέλη και Α. Τσοχατζόπουλο.

 

 

«Με την ανάρτησή της, η χρήστης του ιστότοπου επεδίωξε δολίως και παραπειστικώς να ταυτίσει τον εντολέα μας με πρόσωπα της πολιτικής ζωής, τα οποία έχουν αμετακλήτως καταδικασθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη για πράξεις διαφθοράς σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου» σημειώνεται στο δελτίο Τύπου της δικηγορικής εταιρίας «Θεόδωρος Π. Μαντάς & Συνεργάτες».

Ο κ. Παπαδημούλης αναφέρει “οποιαδήποτε προσωπική μου ενασχόληση και ανάμειξη με έτερες πηγές εισοδήματος, έγκειτο πάντοτε στα νόμιμα και επιτρεπτά όρια βάσει της ιδιότητάς μου. Επομένως, καθίσταται σαφές ότι μοναδικός στόχος της εναγομένης με την επίδικη δημοσίευσή της, ήταν τόσο η απόκρυψη της αλήθειας, όσο και η κατασυκοφάντηση του προσώπου μου”

omadaalithias.gr