Ομοφοβικό παραλήρημα του περιφερειάρχη Μουτζούρη για τον Κασσελάκη – Δείτε βίντεο
2 months, 15 days ago
6

Ομοφοβική επίθεση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, ο 75χρονος Περιφερειάρχης έκανε ανοιχτή εκδήλωση τις προηγούμενες ημέρες σε παραλιακή ταβέρνα της Λέσβου για να γιορτάσει την επανεκλογή του στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Κατά την ομιλία του και παρουσία αρκετών φίλων και συνεργατών του αποκάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη «κουνίστρα» και «οπισθογεμή» προκαλώντας τα ειρωνικά χλευάσματα των παρευρισκομένων.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Αρχίζει μια νέα σεζόν τώρα, μια νέα Περιφερειακή Αρχή. Θα πάμε καλά. Όλους θα τους βοηθάμε αν μπορούμε. Και με όλους θα συνεργαστούμε. Και με Νέα Δημοκρατία και με το ΠΑΣΟΚ και με το ΣΥΡΙΖΑ… με όλους. Είναι κόμματα που τα ψηφίζει ο λαός».

Τότε κάποιος από τους παρευρισκόμενους ρώτησε: «Και με τον Κασσελάκη;», με τον Κώστα Μουζούρη να απαντά «Κουνίστρα είναι αυτός! Είναι λίγο οπισθογεμής!» με τον κόσμο που ήταν στην εκδήλωση να δείχνει πως απολαμβάνει το «χιούμορ» του Περιφερειάρχη.

Δείτε το βίντεο: