Οργή Μακρόν εναντίον των ισλαμιστών! Ετοιμάζει μαζικές απελάσεις
3 years, 7 months ago
6

Η Γαλλία παραμένει συγκλονισμένη από την δολοφονία του καθηγητή από δεκαοκτάχρονο Τσετσένο ισλαμιστή

Πολύ σκληρά μέτρα λαμβάνει ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν κατά της ισλαμιστικής απειλής που πλέον αποτελεί μέγιστη εσωτερικό κίνδυνο για την Γαλλία. Οι αποκαλύψεις ότι ο άτυχος καθηγητής που αποκεφαλίστηκε από τον τρομοκράτη επειδή υπερασπίστηκε την ελευθερία της έκφρασης εντός της τάξης (!!), είχε στοχοποιηθεί μέσω βίντεο από ισλαμιστές, οδηγεί σε ραγδαίες εξελίξεις.

Οι γαλλικές αρχές έχουν εντοπίσει τουλάχιστον δύο βίντεο που αναρτήθηκαν στο YouTube και καλούσαν ουσιαστικά τους πιστούς να «τιμωρήσουν τον βλάσφημο καθηγητή». Η γαλλική αντιτρομοκρατική έχει εξαπολύσει πραγματικό τσουνάμι ερευνών για να βρεθεί και ο τελευταίος που εμπλέκεται στην τρομοκρατική επίθεση, αλλά παράλληλα έχει εντοπίσει γύρω στα 240 άτομα, μέλη ισλαμιστικών οργανώσεων, τα οποία προτίθεται να απελάσει!

isis

Ανελέητές διώξεις κατά ισλαμιστών ετοιμάζει η Γαλλία

 Πρόκειται για μία ιστορική απόφαση, η οποία θα αποτελέσει προπομπό για την συνέχεια. Ο Γάλλος πρόεδρος ήδη είχε προαναγγείλει κατά μέτωπον επίθεση στα ισλαμιστικά κέντρα που δρουν στην Γαλλία, πολλά από αυτά μάλιστα χρηματοδοτούνται από την Τουρκία, και η κίνηση απέλασης ατόμων που συνδέονται με ισλαμιστικές οργανώσεις χωρίς ακόμα να έχουν πραγματοποιήσει κάποιο έγκλημα, είναι σταθμός.

Παράλληλα το newsbreak.gr είναι σε θέση να γνωρίζει ότι οι γαλλικές διωκτικές αρχές ετοιμάζονται για όλα τα σενάρια, ακόμα και για γενικευμένες συρράξεις εντός της Γαλλίας που θα υποκινηθούν από ισλαμιστικούς κύκλους. Και η αντίδραση τους θα είναι σφοδρή.

[newsbreak.gr]