Οργή Μικρούτσικου για το Big Brother – «Αν συνεχίσουν έτσι θα φύγω»
3 years, 9 months ago
6

Οργισμένος εμφανίστηκε με την παραγωγή του Big Brother ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο παρουσιαστής, σε συνέντευξή του στο «7 μέρες TV», ανέφερε ότι αν συνεχίσουν να τον «κόβουν» φοβούμενοι, όπως ο ίδιος είπε, μήπως πει κάτι που θα δημιουργήσει θέμα, έχει πάρει την απόφαση να φύγει από το ριάλιτι.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:

Βγήκατε εκτός εαυτού με την υπόθεση της παίκτριας με το βίντεο των προσωπικών της στιγμών.

«Πάλι πήγαν να με κόψουν φοβούμενοι μήπως πω κάτι που θα δημιουργήσει θέμα, αλλά να σου πω; Έχω αποφασίσει, αν συνεχίσουν έτσι, να τελειώσουμε. Θα σταματήσω, δεν γίνεται. Δεν μπορώ να είμαι διακοσμητικό φυτό σε γλάστρα. Αν συνεχίσουν να φοβούνται, θα παίρνω το λόγο, όπως την τελευταία φορά.

Αν επιμένουν να λένε του Χάρη στο ακουστικό κόψε τον κ.λπ. και από το να φαίνεται ότι τσακώνομαι εγώ με τον Χάρη, θα τους πω «παιδιά, αν δεν με θέλετε, τι με έχετε εδώ για να κάνω το φάντασμα του παρελθόντος». Ας με αφήσουν να κάνω ριάλιτι και όχι να παίζω κρυφτό. Σε ποιον έγινα δώρο, εάν δεν με αφήσουν να κάνω αυτό που ξέρω»

Είχατε άποψη για τους παίκτες;

«Όχι, αλλά όταν μου έκαναν την πρόταση, είπα «δέχομαι, υπό τον όρο να δω τους παίκτες». Τους είχαν αποφασίσει. Συνάντησα όσους ήταν στην Αθήνα. Με τους εξ επαρχίας έκανα μέσω skype τη γνωριμία»

Υπάρχει για εσάς νικητής;

«Όχι. Αλλά αν χάνουμε τον ένα παίκτη μετά τον άλλον, χωρίς να έχουν δείξει ποιοι είναι, επειδή υπάρχουν κάποιοι κανόνες που προκύπτουν από τα παιχνίδια, τότε υπάρχει πρόβλημα. Ο Νικόλας, ας πούμε, ήταν ένας άνθρωπος που μπορούσε να εκφράσει απόψεις που θα είχαν ενδιαφέρον. Μένουν μέσα παιδιά που είναι περισσότερο διακοσμητικοί οι ρόλοι τους».