«Όταν χάνεται το αίμα σου…»: Η ανάρτηση του Χρήστου Ζαμπούνη που έχασε τον ανιψιό του στα Τέμπη
1 year, 1 month ago
6

Μεταξύ των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη συγκαταλέγεται και ο ανιψιός του Χρήστου Ζαμπούνη.

ΟΧρήστος Ζαμπούνης έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media και αποχαιρέτησε τον ανιψιό του Σωτήρη, ο οποίος έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα στα Τέμπη, όπου συγκρούστηκαν τα δύο τρένα.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, ο 26χρονος Σωτήρης Καραγεωργίου βρέθηκε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στην Αθήνα, για να δει την κοπέλα του. Επρόκειτο να επιστρέψει το απόγευμα της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη, μα ζήτησε σαν χάρη από τον πατέρα του να καθίσει μία μέρα ακόμη.

Σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram, δημοσίευσε μια εικόνα από την κηδεία και έγραψε στη λεζάντα «όταν χάνεται το αίμα σου», ενώ ανέφερε πως «θυμάσαι που με ρωτούσες τις προάλλες, τι κάνει ο ανιψιός σου ο Παοκτσής; Πάει Χρήστο. Εξαϋλώθηκε. Είχαν πάει στην Αθήνα με τον φίλο του τον Αρειανό να δουν τις κοπέλες τους. Την Καθαρά Δευτέρα με πήρε για να με ρωτήσει εάν μπορούσε να μείνει μία ημέρα ακόμη. “Φυσικά, γιε μου”, του είπα, “αλλά την Τετάρτη σε περιμένω στην δουλειά”. Ήταν τόσο χαρούμενος. Παύσις. “Συλλυπητήρια εξάδελφε”. Παύσις. “Οι αλήτες!” Παύσις. Δεν πειράζει. Ο Θεός μού έδωσε πολλά παιδιά και μου πήρε ένα».

«Έως την προηγουμένη Τρίτη, ουδείς εκ της οικογενείας μας είχε “χαθεί” από βίαιο θάνατο. Η λέξις “χαθεί” –φευ! – δεν χρησιμοποιείται τυχαίως. Η σορός του ανιψιού μου δεν ανευρέθη και έπρεπε ο πρώτος μου εξάδελφος να μεταβεί στην Λάρισα, για να υποβληθεί σε τεστ D.N.A., ούτως ώστε να ταυτοποιηθεί μέλος του σώματος του υιού του, το οποίο σώμα, από ό,τι φαίνεται, είχε απανθρακωθεί», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Έπειτα, σημείωσε πως ο ανιψιός του ήταν «ένα παιδί ευχάριστο, ανιδιοτελές, ενθουσιώδες, που έδινε και έπαιρνε πολλή αγάπη. Ένας νέος που αντιπροσώπευε την Ελλάδα του μέλλοντος, την Ελλάδα της ενότητος, διότι πόσοι φανατικοί οπαδοί του δικέφαλου αετού έχουν επιστήθιο φίλο οπαδό του Άρεως;».