Όθωνας Ηλιόπουλος: Δεν είμαι σίγουρος τι θα κάνω με την έδρα
1 month, 19 days ago
6

Το βαρύ πρόγραμμά του επικαλέστηκε ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Όθωνας Ηλιόπουλος, σχετικά με το αν θα κρατήσει την έδρα του.

Σε δηλώσεις του την Πέμπτη στο Action24, ο κ. Ηλιόπουλος είπε πως δεν είναι σίγουρος τι θα κάνει με την έδρα του, ενώ επικαλέστηκε το φορτωμένο του πρόγραμμα.

Χθες σε άλλο τηλεοπτικό δίκτυο, το Attica, ο κ. Ηλιόπουλος είχε πει ότι θα πρέπει να αποφασίσει αν θα συνεχίσει ως βουλευτής, λόγω της εργασίας του στο Χάρβαρντ.

«Οι μισοί λένε ότι θα παραιτηθώ επειδή με έχει εξαναγκάσει ο Κασσελάκης. Τελευταίο σενάριο είναι ότι θα παραιτηθώ επειδή θα με εξαναγκάσει η δουλειά μου. Ένα πράγμα έχω να δηλώσω, ότι ουδείς με έχει πιέσει στη δουλειά μου, ότι ακόμη και αν με είχαν πιέσει εγώ προσωπικά παίρνω τις αποφάσεις για το τι θα κάνω και προσπαθώ να βελτιστοποιήσω τον τρόπο με τον οποίο θα εκπροσωπήσω τον απόδημο ελληνισμό», είπε.

Είπε δε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «ουδέποτε ζήτησε ή πίεσε να παραιτηθεί κανείς από τους βουλευτές Επικρατείας».

Η πιθανότητα παραίτηση του βουλευτή ανοίγει ξανά σενάρια για την είσοδο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Ηλιόπουλος ήταν πρώτος στη λίστα του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Με τον ΣΥΡΙΖΑ εκλέχτηκαν ακόμη η Έλενα Ακρίτα και ο Ευάγγελος Αποστολάκης. Ο κ. Κασσελάκης ήταν στην ένατη θέση.