Παλαιοχριστιανοί: «Βρίσκονται όλοι μαζί σε κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης» δηλώνει ο δικηγόρος της μητέρας
2 months, 1 day ago
6

Συνεχίζεται το θρίλερ με την οικογένεια των παλαιοχριστιανών που έμεναν σε λαγούμι στην Ορεινή Κορινθία, με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας να παραμένουν άφαντα και τον 45χρονο πατέρα να αρνείται πεισματικά να δώσει δείγμα DNA.

«Ήταν δική τους επιλογή ο τρόπος ζωής τους, όμως πρέπει να προσαρμοστούν και νομίζω ότι ωρίμασαν οι συνθήκες» λέει ο δικηγόρος της Σεβαστής

Η σύζυγος του 45χρονου παλαιοχριστιανού, Σεβαστής, η οποία αγνοείται από την ημέρα της σύλληψης του μαζί με τα παιδιά της, πρόκειται σήμερα να εμφανιστεί ενώπιον των ανακριτικών Αρχών στην Κόρινθο.

«Προφανώς και βρίσκονται όλοι μαζί σε ένα ασφαλές σημείο και με κατάλληλες συνθήκες διαβίωσης», είπε ο δικηγόρος της Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης μιλώντας στον ΑΝΤ1, αναφερόμενος στην εγκυμονούσα εντολέα του και στα παιδιά της.

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει πρόθεση να αλλάξει τρόπο ζωής η οικογένεια, σχολίασε πως είναι «δεδομένο ότι θα αλλάξουν τρόπο ζωής».

Όσο για το αν η ίδια δέχεται να κάνει τεστ DNA για την πατρότητα του παιδιού που εγκυμονεί, ο δικηγόρος είπε πως δεν έχει γίνει συζήτηση για το ζήτημα.

«Ήταν δική τους επιλογή ο τρόπος ζωής τους, όμως πρέπει να προσαρμοστούν και νομίζω ότι ωρίμασαν οι συνθήκες», συμπλήρωσε για το ζήτημα της αλλαγής τρόπου ζωής της οικογένειας.

Τέλος, στο ερώτημα του αν βρίσκεται μαζί με τη μητέρα και η εγκυμονούσα θετή της κόρη, εκτίμησε πως είναι μαζί.