Πάολα: Ο Μπέος είναι φίλος μου και συμφωνώ σε πολλά – Ξενομπάτης ο Κασσελάκης
8 months, 6 days ago
6

Μία συνέντευξη έδωσε η Πάολα για τη νέα χειμερινή σεζόν στη νυχτερινή Αθήνα, ενώ έκανε και μια αναφορά στον Αχιλλέα Μπέο.

«Είναι φίλος μου, θέλω να ξέρετε ότι συμφωνώ σε πολλά μαζί του» είπε αρχικά για τον δήμαρχο Βόλου στην εκπομπή Super Κατερίνα και τις πολυσυζητημένες δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς.

Σε ερώτηση για το αν θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Βόλο, η τραγουδίστρια απάντησε αρνητικά, τονίζοντας πως γενικά δεν κάνει τέτοια πράγματα και ότι είναι ήσυχο πλάσμα. «Δεν με βλέπετε γενικά παντού, είμαι στη δουλειά και στο σπίτι μου. Αυτό το ακούω πρώτη φορά, δεν ισχύει κάτι τέτοιο» είπε η Πάολα.

Στις ίδιες δηλώσεις, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον Στέφανο Κασσελάκη, τονίζοντας ότι διαφωνεί κάθετα με τις απόψεις του σε ορισμένα ζητήματα.

«Ο ξενομπάτης, που ήρθε στην Ελλάδα, σε μια χώρα τόσο πλούσια σε παραδόσεις, σε ήθη, έθιμα, αρχές, να φέρει τις ξενόφερτες ιδέες του. Είμαι αρνητική κατηγορηματικά μαζί του, ειδικά στο θέμα των παιδιών. Μόνο σε αυτό, αλλιώς τι με νοιάζει τι κάνουν οι άνθρωποι, κανένας δεν μπορεί να κρίνει κανέναν. Τι με νοιάζει τι κάνει αυτός ο άνθρωπος στη ζωή του;» είπε η Πάολα και πρόσθεσε:

«Αλλά τα παιδιά είναι ένα πολύ ευαίσθητο θέμα και δεν μπορούμε να παίξουμε με τις ψυχές των παιδιών, ούτε με το μυαλό τους. Το παιδί πρέπει να φτάσει σε μια ηλικία για να καταλαβαίνει τι του γίνεται, δεν μπορούμε να παίρνουμε εμείς αποφάσεις».