Πάτρα: «Ακόμα μια υπόθεση που τα στόματα ανοίγουν εκ των υστέρων» είπε η Μιχαηλίδου
2 years, 20 days ago
6

Από μία άλλη οπτική τοποθετήθηκε για το θέμα της Πάτρας, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου,

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, με αφορμή τις καταγγελίες για την κακοποίηση του ενός εκ των τριών αδερφών που πέθαναν στην Πάτρα, της Τζωρτζίνας, τοποθετήθηκε για την υπόθεση από μία άλλη οπτική.

Όπως είπε όσο κι αν έχει αποδείξει έμπρακτα την ευαισθησία που έχει σε θέματα παιδικής κακοποίησης, στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για το τι είχε φτάσει στις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου κι αν υπήρξαν ολιγωρίες.

Εκ των υστέρων

Η κυρία Μιχαηλίδου, είπε ότι η υπόθεση της Τζωρτζίνας και τα όσα ακούγονται τώρα, είναι ακόμη μια περίπτωση όπου τα στόματα ανοίγουν εκ των υστέρων, αναφερόμενη κυρίως στις καταγγελίες της γιαγιάς των παιδιών, ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Η κυρία Μιχηλίδου υπογράμμισε ότι για να προλαβαίνουμε καταστάσεις σαν κι αυτές και να σώνονται παιδιά πρέπει ο κόσμος να μιλάει και να απευθύνεται στις αρμόδιες υπηρεσίες. Παραδέχθηκε όμως ότι οι κοινωνικές υπηρεσίες που ασχολούνται με αυτά τα θέματα είναι υποστελεχωμένες.

in.gr