Πάτρα: Επιστρέφει στη δουλειά η νοσηλεύτρια που απομακρύνθηκε για τον θάνατο του 49χρονου
1 year, 7 months ago
6

Στην εργασία της γυρίζει από σήμερα η νοσηλεύτρια που απομακρύνθηκε για τον θάνατο του 49χρονου Θεόδωρου Νεμουτιάνου, στην Πάτρα.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ το πόρισμα της ΕΔΕ, για τον θάνατο του 49χρονου παραδόθηκε στον υπουργό Υγείας προ ημερών, αλλά και στην Αστυνομία από τον διοκητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη, η νοσηλεύτρια της οποίας είχε διακοπεί η σύμβαση θεωρούμενη ως υπεύθυνη, σύμφωνα με το tempo24.news, επιστρέφει στη δουλειά της στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται πως ο 49χρονος Θεόδωρος έχασε τη ζωή του όταν μετέβη στο νοσοκομείο για να ζητήσει βοήθεια παραπονούμενους για πόνους στην πλάτη και δεν τον δέχθηκαν γιατί το νοσηλευτήριο δεν εφημέρευε. Απότέλεσμα ήταν λίγες ώρες αργότερα να καταλήξει στο νοσοκομείο Ρίου, παρά τις τιτάνιες προσπάθειες επί μια και πλέον ώρα των γιατρών να τον επαναφέρουν στην ζωή.

Λίγες ημέρες μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τον άδικο θάνατο του 49χρονου ζαχαροπλάστη, παραιτήθηκε από τη θέση του ο διοικητής Ηλίας Θεοδωρόπουλος, ενώ η εκπαιδευόμενη νοσηλεύτρια έχασε τη δουλειά της, καθώς της καταγγέλθηκε η σύμβαση, και η δεύτερη νοσηλεύτρια απομακρύνθηκε αλλά μετά από έναν μήνα επέστρεψε στη θέση της.

Τώρα, σύμφωνα με ανακοίνωση της συνδικαλιστικής παράταξης των εργαζομένων στο «Άγιος Ανδρέας» η νοσηλεύτρια επιστρέφει από σήμερα στη δουλειά της , δεδομένου ότι κέρδισε τα ασφαλιστικά μέτρα ενώ να σημειωθεί πως και ο Διοικητής παραμένει στη θέση του γιατί δεν δημοσιεύθηκε ακόμη το ΦΕΚ με την αποδοχή της παραίτησης από τον υπουργό Υγείας.