Πάτρα: Τι είπε στο «Φως στο Τούνελ» το «τρίτο πρόσωπο» στη σχέση Ρούλας-Μάνου
1 month, 8 days ago
6

Το “τρίτο πρόσωπο” που φέρεται να μπήκε ανάμεσα στον Μάνο και τη Ρούλα, πριν το θάνατο της Ίριδας.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις στην υπόθεση της Πάτρας. Tο «Φως στο Τούνελ» και η Αγγελική Νικολούλη εντόπισε και μίλησε με το «τρίτο πρόσωπο» που ανέφερε ο Μάνος Δασκαλάκης ως αιτία του χωρισμού του με τη γυναίκα του.

Φαίνεται πως στράφηκε σε αυτόν η Ρούλα Πισπιρίγκου όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά με τον Μάνο την περίοδο πριν την Ίριδα.

«Που να φανταστώ τι γινόταν; Όχι μόνο εγώ… Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί κάτι τέτοιο. Δεν το πίστευα στην αρχή. Λέω εντάξει. Δεν γίνεται αυτό. Μέχρι που τελικά φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Έχω πέσει από τα σύννεφα. Αν γύριζα το χρόνο πίσω, δεν θα ήθελα ποτέ να είχα γνωρίσει αυτή την κοπέλα» τόνισε.

«Μου είχε πει ότι ο Μάνος έχει φύγει από το σπίτι. Τα κλασσικά, αυτά που βγαίνει και λέει τώρα. Ότι “είναι αλλού ο Μάνος”, ότι “έχουμε χωρίσει”… αυτά. “Μην τον φοβάσαι” και κάτι τέτοια, μου έλεγε. Ότι δεν πρόκειται να τα ξαναβρούν. Αυτά και μετά μάθαινα ότι είναι ξανά μαζί. Λυπάμαι για όλα και πιο πολύ για τα παιδάκια που χάθηκαν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο άνδρας που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

in.gr