Πάτρα – «Βόμβα» από Λιάγκα: «Μην εκπλαγείτε αν δούμε εντάλματα σύλληψης για παραπάνω από 2 άτομα»
2 years, 1 month ago
6

Γιώργος Λιάγκας: «Ραγδαίες» αναμένονται οι εξελίξεις στην υπόθεση από την Πάτρα αυτή τη βδομάδα, με νέα στοιχεία και μαρτυρίες να έρχονται συνεχώς στο «φως» της δημοσιότητας.

 

Σήμερα μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», ο Γιώργος Λιάγκας αναφερόμενος στην υπόθεση της Πάτρας και στο ενδεχόμενο να υπάρξουν άμεσα συλλήψεις, προχώρησε σε μία συγκλονιστική δήλωση, κάνοντας λόγο για περισσότερα από ένα εντάλματα.

Γιώργος Λιάγκας: Η συγκλονιστική αποκάλυψη του παρουσιαστή για την υπόθεση της Πάτρας

«Είπαμε χθες ότι επίκειται μία σύλληψη. Εγώ έκανα ρεπορτάζ και θα πω κάτι που θα ακουστεί για πρώτη φορά. Προσπαθώ να βρω τα λόγια ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις… Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ, δεν πρέπει να εντυπωσιαστούμε εάν τα εντάλματα συλλήψεως -που το ρεπορτάζ το δικό μου λέει ότι θα βγουν τις επόμενες ημέρες και πιθανόν και ώρες- είναι παραπάνω από δύο. Το δικό μου ρεπορτάζ το ασφαλές λέει ότι δε θα πρέπει να εκπλαγούμε αν τα εντάλματα αφορούν περισσότερα από δύο άτομα. Μπορεί να δούμε και εντάλματα και για τρία άτομα» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής .

 

Όταν ρωτήθηκε από τον Κωσταντίνο Φλαμή, αν αυτό που λέει αφορά και προσαγωγές, ο παρουσιαστής απάντησε: «Μπορεί να είναι κι αυτό».

 

enimerotiko.gr