Περιστέρι: Προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς και ξάφρισαν 24.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιο
3 years, 5 months ago
6

Η καταγγελία ενός ζευγαριού για ληστεία από ενόπλους στο σπίτι τους στο Περιστέρι, απασχολεί τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, το ζευγάρι ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι το βράδυ της Τρίτης άγνωστοι οι οποίοι προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς εισέβαλαν στο σπίτι τους, δήθεν για έρευνα ναρκωτικών ουσιών. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με όσα έχει καταθέσει το ζευγάρι, οι άγνωστοι αυτοί πήγαν στο χρηματοκιβώτιο και πήραν τα χρήματα που είχε μέσα, περίπου 24.000 ευρώ. Σύμφωνα με την κατάθεση της γυναίκας, η οποία είναι κομμώτρια στο επάγγελμα, τα άτομα που μπήκαν στο σπίτι, σπάζοντας την πόρτα, ήταν τέσσερα, ενώ κρατούσαν και όπλο με το οποίο απείλησαν το ζευγάρι.

«Μπήκαν τέσσερα άτομα μέσα στο σπίτι. Έσπασαν την πόρτα. Μας πήραν το χρηματοκιβώτιο που είχε μέσα 24.000 ευρώ. Κρατούσαν ένα μακρύκανο όπλο» φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς η κομμώτρια στο Περιστέρι. «Είμαστε από τη Δίωξη Ναρκωτικών. Που έχετε τα ναρκωτικά κρυμμένα;», είπαν οι δράστες,σύμφωνα πάντα με όσα κατέθεσε η κομμώτρια και οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους σε μια προσπάθεια να «μπερδέψουν» το ζευγάρι που έντρομο τους είδε να εισβάλουν στο σπίτι τους.

«Όλα έγιναν γρήγορα.Μπήκαν, πήραν τα χρήματα από το χρηματοκιβώτιο και έφυγαν», υποστήριξε η κομμώτρια- θύμα της ληστρικής επίθεσης στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έφτασαν από την πρώτη στιγμή στο σημείο και έχουν ήδη λάβει κατάθεση από το θύμα και τα μέλη της οικογένειάς της ενώ σαρώνουν την περιοχή για να εντοπίσουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας , το οποίο ενδεχομένως να έχει καταγράψει το όχημα με το οποίο κατάφεραν να διαφύγουν οι δράστες προς άγνωστη κατεύθυνση.

Την ίδια στιγμή οι γείτονες του ζευγαριού έχουν αναστατωθεί, φοβούμενοι μήπως υπάρξουν και άλλες ληστείες λόγω πανδημίας. Ωστόσο, κανείς δεν κατάλαβε ή άκουσε κάτι, από το συγκεκριμένο περιστατικό.

protothema.gr