Πέθανε η ηθοποιός Σούλη Σαμπάχ
1 year, 2 months ago
6

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Έφυγε από τη ζωή σήμερα, Τρίτη (2/05) η γνωστή ηθοποιός του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, Σούλη Σαμπάχ σε ηλικία 91 ετών.

Τη δυσάρεστη είδηση κοινοποίησε στο Facebook ο ηθοποιός Μάκης Κωστίνης. «Πριν από λίγο έφυγε από τη ζωή η κυρία Σούλη Σαμπάχ σύζυγος του Δημήτρη Νικολαΐδη που βλέπουμε εδώ φωτογραφία μαζί με την Ελένη Ερήμου και το μαγικό στήνει στις καλές εποχές σε μία δεξίωση Καλό παράδεισο να έχεις φίλη μου θυμάμαι τα γλέντια που κάναμε στο σπίτι σου στην οδό Πανόρμου. Καλό ταξίδι», έγραψε στα social media δημοσιεύοντας κοινή τους φωτογραφία.

Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας. «Ακόμα μία θλιβερή αποχώρηση.. Ακόμα μια σπουδαία κυρια του θεατρου μας ταξίδεψε χτες βραδυ για το φως….Η Σουλη Σαμπαχ (κατα κοσμον Αναστασία Χριστοδούλου γεννημένη το 1931) η σπουδαια αρτίστα, που θριάμβευσε στην επιθεώρηση και στο τραγούδι (ποιος δεν θυμάται την τσιγγάνα να τραγουδά το θρυλικο “Γαρύφαλλο στ αυτί”στην σπουδαια ταινια ΛΆΤΕΡΝΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ), που έζησε μια ζωλη πλάι στον σύζυγο της λαμπερό κωμικό Δημήτρη Νικολαΐδη δεν είναι πια εδώ… Όσοι την γνωρίσαμε θα την θυμόμαστε για το μπρίο, το ταλέντο και την ευγένεια της.Την ειχαμε τιμήσει στο ημερολόγιό του 2019 απο το ΤΑΣΕΗ.Καλό ταξίδι αγαπημένη μας…».