Πέθανε ο πατέρας της Αντέλ – Είχαν να μιλήσουν από το 2011
2 years, 11 months ago
6

Μαρκ Έβανς, πατέρας της τραγουδίστριας Αντέλ, έφυγε από τη ζωή στα 57 του χρόνια μετά από σκληρή μέχη με τον καρκίνο. Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται η Sun, η οικογένεια του Έβανς «είναι βαθύτατα λυπημένη με τον θάνατό του» ενώ αποκάλυψε πως η σχέση του με την κόρη του παρέμεινε τεταμένη μέχρι το τέλος, παρά τις προσπάθειες να τα ξαναβρούν.

Ο Έβανς και η Αντέλ είχαν διακόψει τις επαφές τους το 2011 όταν ο πατέρας της, ο οποίος την εγκατέλειψε όταν ήταν παιδί, ισχυρίστηκε σε μια συνέντευξή του ότι η διάσημη τραγουδίστρια πάλεψε σκληρά να βρει την αγάπη λόγω των ζητημάτων εγκατάλειψής της.

Λίγο μετά από αυτή την συνέντευξη η Αντέλ δυσαρεστήθηκε με το γεγονός ότι ο πατέρας της μιλάει για την προσωπική της ζωή. «Ήμουν έτοιμη να ξεκινήσω να έχω σχέσεις μαζί του. Το κατέστρεψε. Δεν θα ακούσει ποτέ ξανά για εμένα» είπε η Adele στην αμερικάνικη Vogue το 2012. «Γιατί δεν υπάρχει κάτι που θα με στεναχωρούσε περισσότερο από το να δωροδοκείται ο μπαμπάς μου από τον Τύπο» πρόσθεσε.

Σε συνέντευξή του το 2013, αποκάλυψε ότι έπασχε από καρκίνο του εντέρου. Τότε, ισχυρίστηκε ότι «ήθελε μόνο την κόρη του πίσω

» μετά από χρόνια που δεν είχε μιλήσει μαζί της. Μιλώντας δύο χρόνια νωρίτερα, ο Έβανς παραδέχτηκε ότι δεν ήταν καλός πατέρας για την κόρη του. «Έπινα καθημερινά δύο λίτρα βότκας και 7 ή 8 ποτήρια μπίρα. Αυτό γινόταν επί τρία χρόνια. Ο Θεός μόνο ξέρει πώς επέζησα» είπε, προσθέτοντας ότι ένιωθε «βαθιά ντροπιασμένος» για ότι είχε γίνει.

Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της γνωστοποιήθηκε λίγες ημέρες μετά τα 33α γενέθλιά της διάσημης τραγουδίστριας.

protothema.gr