Πήλιο: Φριχτό δυστύχημα με 60χρονη μουσικοπαιδαγωγό που πνίγηκε σε καταρρίχηση
1 month, 9 days ago
6

Η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της από πνιγμό στο Μέγα Ρέμα

Γνωστή μουσικοπαιδαγωγός του Βόλου είναι η γυναίκα η οποία βρήκε τραγικό θάνατο όταν έκανε καταρρίχηση από την Μακρινίτσα προς τους πρόποδες του Πηλίου στον Άγιο Ονούφριο, το μεσημέρι της Κυριακής.

Το άψυχο σώμα της γυναίκας ανασύρθηκε στις 18.00 το απόγευμα από 3 εθελοντές και 2 πυροσβέστες που κατέβαλλαν τεράστια προσπάθεια να φτάσουν στον καταρράκτη, όπου εκεί βρέθηκε κρεμασμένη, η γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα συνέβη στο Μέγα Ρέμα κι η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της από πνιγμό.

Τα σχοινιά της καταρρίχησης μπλέχτηκαν στα πόδια της και το σώμα της έμεινε κρεμασμένο στον αέρα ενώ το κεφάλι της βρισκόταν μέσα στο νερό στη μικρή λιμνοδεξαμενή που δημιουργείται από τους καταρράκτες.

Όταν η γυναίκα έπεσε στο βάραθρο και από ύψος περίπου 20 μέτρων κατέληξε στους καταρράκτες του ρέματος απ’ όπου λίγο το απόγευμα της Κυριακής ανασύρθηκε νεκρή από τους πυροσβέστες και τους εθελοντές που έσπευσαν στην περιοχή.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η άτυχη γυναίκα ήταν εκπαιδευτικός μουσικός στο επάγγελμα και ήταν πολύ γνωστή στην κοινωνία του Βόλου λόγω της συμμετοχής της σε εθελοντικά και οικολογικά κινήματα. Η οικογένειά της, φίλοι και συνάδελφοι αδυνατούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό της και την αποχαιρετούν με διάφορα μηνύματα στη σελίδα της στο Facebook.

Αγαπημένη μου Καίτη, ήσουν για τα παιδιά μου η καλύτερη δασκάλα , εσύ που τους έδωσες τα πιο ωραία μηνύματα, εσύ που τους έμαθες τις πιο ωραίες μουσικές. Η μικρή μου Ίριδα , μου είπε «μαμά θυμάμαι την κάθε της λέξη». Σε ευχαριστούμε για όλα, θα σε θυμόμαστε πάντα. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας!

in.gr