«Πίστευα ότι ο κορωνοϊός είναι ανοησία και πλήρωσα το τίμημα»: Το μήνυμα νεαρού Βρετανού από την Εντατική (Video)
3 years, 9 months ago
6

Αίσθηση προκαλεί η μαρτυρία νεαρού Βρετανού ο οποίος αμφισβητούσε την ύπαρξη του κορωνοϊού, μέχρι που νόσησε και ο ίδιος από τον covid19.

«Κόλλησα τον κορωνοϊό στην Τενερίφη ενώ πίστευα ότι είμαι ανίκητος και δεν φορούσα μάσκα. Πλήρωσα το τίμημα. Δεν έχω υποκείμενα νοσήματα. Δεν θέλω κανείς να κάνει τα ίδια λάθη με μένα. Τώρα είμαι στην εντατική και περιμένω τη θεραπεία χωρίς να γνωρίζω αν θα τα καταφέρω. Οπότε θέλω να λάβετε σοβαρά υπόψη το μήνυμα αυτό γιατί θα μπορούσε να συμβεί στον οποιονδήποτε. Παρακαλώ να είστε προσεκτικοί», είναι το μήνυμα του 29χρονου Κρις Γκρέιλι.

Ο Γκρέιλι, όπως και πολλοί άλλοι στη Βρετανία και όχι μόνο, θεωρούσε υπερβολές τα όσα λέγονται για τον κορωνοϊό. «Κι εγώ νόμιζα ότι ο κορωνοϊός ήταν μια ανοησία αλλά είναι πραγματικός», αναφέρει σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

«Δεν μπορώ να περπατήσω, δεν μπορώ να ανασάνω. Είμαι σαν ζόμπι. Παίρνω τέσσερα διαφορετικά φάρμακα, είμαι συνεχώς στο οξυγόνο και έχω περισσότερες τρύπες από έναν τοξικοεξαρτημένο. Είναι όλα πραγματικά», σημειώνει.