Πολάκης: Δεν τον πήραν στο ΕΑΤ – ΕΣΑ, πήγε μόνος του στο Πολυτεχνείο
3 years, 6 months ago
6

Στον χώρο του Πολυτεχνείου εμφανίστηκε πριν από λίγο ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στους νεκρούς της εξέγερσης.

Ο κ. Πολάκης δεν συμπεριλαμβανόταν στην 50μελή αντιπροσωπεία βουλευτών και στελεχών που μετείχαν στην εκδήλωση τιμής και μνήμης του ΣΥΡΙΖΑ στο ΕΑΤ ΕΣΑ, με αποτέλεσμα να επιλέξει να κατευθυνθεί στο κτίριο του Πολυτεχνείου, κόντρα δηλαδή στην κεντρική γραμμή του κόμματος.

Το γεγονός μάλιστα ότι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας εμφανίστηκε στην Πατησίων και όχι στο Πάρκο Ελευθερίας, τη στιγμή που όλα τα ΜΜΕ καταγράφουν τις επετειακές εκδηλώσεις, προκαλεί αυτόματα συνειρμούς σχετικά με τον εντυπωσιακό συμβολισμό της κίνησής του, να πλεύσει δηλαδή μετωπικά και αντίθετα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια τόσο φορτισμένη πολιτικά ατμόσφαιρα.

Φορτισμένος συναισθηματικά φέρεται εξάλλου ο «αψύς Σφακιανός» όλες τις τελευταίες ημέρες και με βάση τα δημοσιεύματα του «φίλιου Τύπου», τα οποία του ασκούν σκληρή κριτική, μην κρύβοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη δυσαρέσκειά του για τη στάση των συντρόφων του απέναντί του.

protothema.gr