Πολάκης για Χαρδαλιά: “Έχει χαθεί η μπάλα”
3 years, 6 months ago
6

«Έχει χαθεί η μπάλα», σχολίασε ο Παύλος Πολάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναπαράγοντας το σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, που ανέφερε: «Αν δεν αφορούσε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα θα ήταν σχεδόν αστείο. Η Κομισιόν, όπως ήταν λογικό, ήδη διέψευσε τον υπουργό Υγείας που το πρωί διαβεβαίωνε ότι η χώρα μας θα προμηθευτεί ένα εμβόλιο που ακόμα δεν υπάρχει.

Δεν είναι η πρώτη φορά και δυστυχώς, απ’ ό,τι φαίνεται, δεν θα είναι και η τελευταία. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, υπό την κατάρρευση του ανεπαρκούς σχεδίου της, υπόσχεται “χάντρες και καθρεφτάκια” αντί να παραδεχτεί το προφανές: ότι οδηγεί τη χώρα στην ύφεση και αφήνει την κοινωνία απροστάτευτη στην πανδημία.

Ο φτηνός κυβερνητικός λαϊκισμός που παίζει με την αγωνία των πολιτών είναι και απαράδεκτος και επικίνδυνος».

Από το στόχαστρο του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας δεν ξέφυγαν όμως ούτε οι αρμόδιοι για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού. Ο Παύλος Πολάκης… περιέλαβε Χαρδαλιά – Κοντοζαμάνη γράφοντας: «Οι “άριστοι” ΣΚΟΤΩΣΑΝ οικονομικά Πάρο – Αντίπαρο με τον τρόπο που χειρίστηκαν τα κρούσματα κορονοϊού. Οι μάσκες έπεσαν! Επιτελικό κράτος του Μωυσή, όχι μπούρδες!».

Δείτε τις αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη.