Προβάδισμα Μπακογιάννη με 41,32% και δεύτερο τον Δούκα με 14,17% δίνουν τα αποτελέσματα στην Αθήνα
9 months, 14 days ago
6

Προβάδισμα Κώστα Μπακογιάννη με 41,32% έναντι 14,17% του Χάρη Δούκα δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα στον Δήμο της Αθήνας.

Η ενσωμάτωση στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας βρίσκεται στο 33% των εκλογικών τμημάτων.

Στην τρίτη θέση είναι ο Κώστας Ζαχαριάδης με 13,48% και στην τέταρτη ο Νίκος Σοφιανός με 12,61%. Ακολουθεί η παράταξη του Ηλία Κασιδιάρη με 8,43% και ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης με 6,19%.

ATHINA32

 

Στενοί συνεργάτες του νυν δημάρχου σχολιάζοντας τα πρώτα αποτελέσματα ανέφεραν ότι αν η «μάχη» πάει σε δεύτερο γύρο θα είναι για λίγους ψήφους. Το κλίμα στο στρατόπεδο του Κώστα Μπακογιάννη μετά την μετάδοση των πρώτων αποτελεσμάτων ήταν πανηγυρικό.

«Η διαφορά του νυν δημάρχου από τον δεύτερο είναι χαώδης. Αποτελεί σαφή απόδειξη ποιον εμπιστεύονται οι Αθηναίοι να συνεχίσει το έργο για μια Αθήνα σύγχρονη ασφαλή ευρωπαϊκή και φιλελεύθερη. Με έργα και μετρήσιμα αποτελέσματα σε κάθε γειτονιά και συγκεκριμένη στοχοθεσία, σχέδιο και πόρους για την επόμενη πενταετία» ανέφεραν επίσης οι ίδιες πηγές.

«Περίπατος» Μώραλη στον Πειραιά 

Προβάδισμα στον Γιάννη Μώραλη δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον Δήμο Πειραιά.

Στα πρώτα επίσημα αποτελέσματα από τον δήμο Πειραιά και με καταμετρημένο το 28% των εκλογικών τμημάτων ο Γιάννης Μώραλης προηγείται με 69,74%.

peiraias28