Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Συνελήφθη ο συνεργός του πιστολέρο για την επίθεση κατά των Κρητικών
4 months, 10 days ago
6

Στη σύλληψη ενός εκ των εμπλεκομένων προσώπων του αιματηρού περιστατικού με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκε στο Γκάζι με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις νεαροί από την Κρήτη, προχώρησαν το βράδυ Κυριακής στελέχη του Τμήματος Εκβιαστών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για τον συνεργό του πιστολέρο που πυροβόλησε και πρόκειται για ένα άτομο 33 ετών αλβανικής καταγωγής.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το πρωί εντοπίστηκε και το σκουρόχρωμο τζιπ των δραστών, το οποίο μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (Δ.Ε.Ε.) για αποτυπώματα

Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες έχουν αναγνωριστεί και φέρεται να εμπλέκονται με κυκλώματα της νύχτας που δρουν στην ευρύτερη περιοχή. Αστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για Αλβανούς που είναι γνωστοί ως μπράβοι στο Γκάζι.

Ο «επαγγελματικός» τρόπος δράσης του πιστολέρο αποτύπωνεται, εξάλλου, και στο βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης.

Ο εύσωμος άνδρας με απόλυτη ψυχραιμία και άγνοια κινδύνου σηκώνει το όπλο του και ανοίγει πυρ σε βάρος των τριών, νεαρών Κρητικών, σημαδεύοντας τα θύματά του στο κεφάλι.

Χρησιμοποιώντας μικρό όπλο, παλάμης όπως λέγεται, δεν λογαριάζει τους εκατοντάδες θαμώνες νυχτερινών μαγαζιών που περπατάνε στην οδό Ιάκχου και πυροβολεί εν ψυχρώ.

Στη συνέχεια επιβιβάζονται μαζί με το συνεργό του στο πολυτελές όχημα και εξαφανίζονται ακολουθώντας γνωστή σε αυτούς διαδρομή.

gkazi_4
gkazi_3
gkazi_1