«Ραγίζει» καρδιές το σπαρακτικό μήνυμα της αδερφής του Γέλοβατς
1 year, 11 days ago
6

Όλοι προσπαθούν να διαχειριστούν το σοκ της είδησης. Ο Στέφαν Γέλοβατς υπέστη εγκεφαλικό και δίνει τη δική του μάχη. Ο Σέρβος σεντερ της ΑΕΚ εξακολουθεί να είναι διασωλημένος και σε κρίσιμη κατάσταση. Η αδερφή του παίκτη της ΑΕΚ, Σάρα, θέλησε να στείλει το δικό της σπαρακτικό μήνυμα προς τον αδερφό της.

Ακόμη και αν αυτός δεν μπορεί να το διαβάσει. Η ΑΕΚ βρίσκεται στο πλευρό του Γέλοβατς. Το ίδιο και η οικογένειά του. Και όλοι μαζί προσεύχονται να γίνει καλά.

Το μήνυμα της Σέρα Γέλοβατς:

«Αγάπη μου, θέλω να σου πω τόσα πολλά, δεν ξέρω πώς να ξεκινήσω. Δεν υπάρχουν λόγια σε αυτόν τον κόσμο για να σε περιγράψουν. Είσαι ο κόσμος μου. Τα ΠΑΝΤΑ μου. Μεγάλε μου φίλε. Ήσουν πάντα ο μαχητής και ο ήρωάς μου. Είμαι περήφανη για τη ζωή σου, την καριέρα σου, εσένα… Είσαι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος. Από τότε που ξέρω τον εαυτό μου με πρόσεχες, με προστάτευες. Λατρεύω τη στάση σου. Αλλά η αδερφού πρέπει να σου πω ότι δεν είναι πια μικρή. Μεγάλωσα, αγάπη μου.

Μεγάλωσα εκείνη τη μέρα. Εκείνη τη μέρα που η ζωή μας έφερε τα πάνω – κάτω. Χωρίς καμία ανακοίνωση και δυνατότητα να το αποτρέψουμε. Θυμάσαι πώς γουρλώσαμε και οι δυο τα μάτια μας στην πρόταση του μπαμπά και της μαμάς: «Όλη η ζωή είναι αγώνας;». Ήρθε η στιγμή, αδερφέ μου, να αποδεχθείς αυτή την πρόταση και να την πάρει στα σοβαρά. Ξέρω ότι μπορείς να με ακούσεις και γι’ αυτό θέλω να με ακούσεις προσεκτικά: Μη φοβάσαι, εκεί είναι η αδερφή σου.

Είμαστε όλοι εδώ, είμαστε μαζί σου. Ξέρεις, όμορφέ μου, νιώθω ότι ο Θεός μου στέλνει υπεράνθρωπη δύναμη. Είμαι το αίμα και η σάρκα σου. Σε νιώθω, ξέρω ότι με νιώθεις κι εσύ.

Οι γιατροί που σε παρακολουθούν μου λένε ότι αυτός είναι μαραθώνιος. Φανταστείτε πόση χαρά θα φέρει στη ζωή μας η νίκη. Ζω για εκείνη την πιο όμορφη μέρα μου. Ζω για την ημέρα που θα γελάσεις ξανά δυνατά από καρδιάς, όπως μόνο εσύ μπορείς, αγάπη μου.
Η Σέρα σου σε αγαπάει».

Πηγή:www.gazzetta.gr