Ραλλία Χρηστίδου: «Μου έδιναν 80.000 ευρώ για να διαφημίσω μπισκότα»
3 years, 5 months ago
6

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» και την Ειρήνη Αρβανίτη μίλησε η Ραλλία Χρηστίδου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα σεξιστικά σχόλια για την πρόσφατη μονταρισμένη φωτογραφία της από το βήμα της Βουλής, καθώς και την προσβλητική ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού.

«Ήταν μια φωτογραφία από την ομιλία στην Ολομέλεια για τον προϋπολογισμό και φορούσα το σακάκι μου και το πουκάμισο. Έβγαλαν το πουκάμισο κι έβαλαν το μπούστο μου από μία μου εμφάνιση σε νυχτερινό μαγαζί» εξήγησε η ίδια. «Στην περίπτωση του κύριου Γρηγόρη Ψαριανού συνηθίζει πολλές φορές να κάνει σεξιστικές επιθέσεις, έκανε σχόλιο ενδεχομένως αντίστοιχο της δικής του προσωπικότητας ενδεχομένως και του στείλαμε εξώδικο. Μέχρι σήμερα δεν έχει ζητήσει συγγνώμη. Συνεπώς μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δεκαπενθήμερο θα κατατεθεί η αγωγή» αποκάλυψε.

Η Ραλλία Χρηστίδου η οποία συστήθηκε στο ελληνικό κοινό ως διαγωνιζόμενη στο Fame Story 2 πριν ξεκινήσει την καριέρα της στο τραγούδι, αναφέρθηκε και σε eκείνη την περίοδο της ζωής της: «Δεν κυνήγησα ποτέ τα χρήματα. Βγαίνοντας από το παιχνίδι είχα προτάσεις για δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Μου έδιναν 80.000 ευρώ για να διαφημίσω μπισκότα. Δεν ήθελα να βγάλω χρήματα ως παίκτρια» τόνισε η εκλεγμένη από τον Ιούλιο του 2019 βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα.