Ρίκα Διαλυνά: Δάκρυσε για τα αντικείμενα που πήγε στο «Cash or Trash» – Δεν μπορείτε κάτι παραπάνω;
8 months, 26 days ago
6

Η Ρίκα Διαλυνά πήγε στο «Cash or Trash» για να φέρει μπροστά στους εκτιμητές δύο ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας παραβάν.

Η ηθοποιός έφερε τα τρίφυλλα παραβάν στην εκπομπή, για τα οποία και εκτιμήθηκε, αρχικά, ως αξία τα 1000 ευρώ.

Η ίδια μοιράστηκε την ιστορία για τα αντικείμενα, προσπαθώντας να διεκδικήσει μεγαλύτερη τιμή, ενώ ξέσπασε και σε κλάματα από τη συγκίνηση.

Αναφορικά με την ιστορία πίσω από τα παραβάν, είπε: «Ο παππούς μου ήταν ο ίδιος συλλέκτης, τον οποίο δεν το γνώρισα ποτέ ούτε την γιαγιά μου και του άρεσαν πάντα τα φίνα και τα ωραία πράγματα, τα παλιά τα πράγματα».

Συνέχισε, τονίζοντας: «Ήταν μέσα στην αγάπη (σ.σ. το παραβάν), δεν ήταν περιφρονημένο. Αν συμφωνήσουμε, θέλω να πάει κάπου που θα το αγαπήσουν και θα το στείλω με όλα τα ντοκουμέντα του. Πάρα πολλές προσωπικότητες που είχαν έρθει στο σπίτι μου έχουν περάσει μέσα από αυτό».

Οι προτάσεις των αγοραστών δεν ικανοποίησαν τη Ρίκα Διαλυνά, μέχρι να έρθει εκείνη της Ειρήνης Πλευράκη, αξίας 1000 ευρώ, που αρχικά,  δυσαρέστησε την ηθοποιό εκ νέου.

«Μην ρωτάτε εμένα γιατί θα σας έλεγα ένα υπέρογκο ποσό. Συναισθηματικά σας το λέω, δηλαδή δεν μπορείτε κάτι παραπάνω; Για σκεφτείτε δεν μπορεί δηλαδή να φτάσει έστω, για να μην αισθανθώ ότι το πέταξα, στα 1500 ευρώ;» είπε με δάκρυα στα μάτια η Ρίκα Διαλυνά.

«Θα είναι μεγάλη μου τιμή να πάρω το παραβάν και πιστέψτε με πως θα το αγαπήσω και θα το τιμήσω όπως εσείς. Έχουμε συμφωνία;» αποκρίθηκε η Ειρήνη Πλευράκη με την ηθοποιό να δέχεται τελικά.

«Είναι σαν να χάνω άνθρωπο» είπε η Ρίκα Διαλυνά στην κάμερα της εκπομπής.