Σφοδρές αποδοκιμασίες από τους υγειονομικούς στην υφυπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα στην Αλεξανδρούπολη: «Διαλύσατε την Υγεία» «Τα παραχωρείτε όλα στους ιδιώτες»
1 year, 2 months ago
6

Τα κυβερνητικά στελέχη δεν μπορούν να σταθούν πουθενά και όπου πάνε αποδοκιμάζονται όπως έγινε και στην περίπτωση της υφυπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα, η οποία επισκέφτηκε το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και την υποδέχτηκαν με αποδοκιμασίες φοιτητές και υγειονομικοί.

Η υφυπουργός παρέστη στα εγκαίνια της λειτουργίας του μηχανήματος PΕΤ-CT, το οποίο φυσικά όλως τυχαίως γίνεται λίγο πριν τις εκλογές.

Όμως δεν πρόκειται για κυβερνητικό έργο αλλά για μία δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, στο ΠΓΝΑ το 2018, που τέθηκε σε λειτουργία μόλις πριν λίγες ημέρες.

Οι αποδοκιμασίες από φοιτητές ,ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό έγιναν επειδή το δημόσιο σύστημα υγείας διαλύεται επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη και παραχωρούνται όλα στους ιδιώτες.

Βέβαια, εδώ ιδιωτικοποιείται το νερό στην υγεία θα «κολλούσαν»;

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ψήφισε στην Βουλή την ιδιωτικοποίηση ακόμα και του… νερού το οποίο πλέον περνά σε ιδιώτες επιχειρηματίες, οι οποίοι θα αποφασίζουν αν θα δίνουν νερό ή όχι στους πολίτες που λόγω οικονομικής ανέχειας καθυστερούν να εξοφλήσουν τους λογαριασμούς της ΕΥΔΑΠ.

pronews.gr