Σκάι: Αμοιβή της Ευγενίας Μανωλίδου τα χρήματα που εντοπίστηκαν σε λογαριασμό του Άδωνι Γεωργιάδη
3 months, 14 days ago
6

Ανακοίνωση εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι σχετικά με δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κατάθεση χρημάτων εκ μέρους της εταιρείας Ειδήσεις Ντοτ Κομ σε τραπεζικό λογαριασμό του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο τηλεοπτικός σταθμός διαψεύδει τα δημοσιεύματα χαρακτηρίζοντάς τα fake news και διευκρινίζει ότι το επίμαχο έμβασμα που αναφέρεται στην εισαγγελική διάταξη για την υπόθεση Novartis αφορά σε αμοιβή της συζύγου του υπουργού Aνάπτυξης Ευγενίας Μανωλίδου για συμμετοχή της σε τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σκάι

«Με έκπληξη παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες να έρχονται στο φως της δημοσιότητας και να αναπαράγονται, διαδικτυακά, fake news σχετικά με την εταιρεία ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ (τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ) και δήθεν χρηματικές συναλλαγές της με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Η αλήθεια είναι ότι η εταιρεία μας ουδέποτε κατέθεσε χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό του κ. Γεωργιάδη. Το όποιο έμβασμα αναφέρεται στην εισαγγελική διάταξη για την υπόθεση NOVARTIS, αφορά σε αμοιβή της κ. Ευγενίας Μανωλίδου για τη συμμετοχή της στην κριτική επιτροπή του τηλεοπτικού προγράμματος “Junior Music Stars”, το οποίο μεταδόθηκε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ την τηλεοπτική περίοδο 2016-2017. Η εν λόγω αμοιβή καταβλήθηκε νόμιμα σε προσωπικό της τραπεζικό λογαριασμό, του οποίου είναι η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ.

Ενορχηστρωτές των ψευδών και άκρως συκοφαντικών αναρτήσεων είναι γνωστοί «δημοσιογράφοι» που, κατ’ επάγγελμα, παραπλανούν την κοινή γνώμη, πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα. Αναμένουμε επιτέλους η Δικαιοσύνη να ασχοληθεί σοβαρά με τέτοιου είδους φαινόμενα «δημοσιογραφικής αλητείας».