Σοκ στον ΣΥΡΙΖΑ: Εμφανίστηκαν δημοσκοπήσεις που τον δείχνουν με ποσοστά της τάξης του… 9%!
11 months, 6 days ago
6

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις για τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς σύμφωνα με δύο πανελλαδικές μετρήσεις τις οποίες έχουν δει τα στελέχη του κόμματος, πέντε στους δέκα ψηφοφόρους που τον ψήφισαν στις πρόσφατες εκλογές δεν σκοπεύουν να ξαναψηφίσουν επειδή η αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα τους έφερε απογοήτευση.

Αυτό σημαίνει πως η πρόθεση ψήφου έχει πέσει στο… 9%! Φυσικά, αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε το ΠΑΣΟΚ οδεύει στην επιστροφή του ως κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Το pronews.gr είχε πρώτο αναφέρει ότι κατά χιλιάδες εγκαταλείπουν τον ΣΥΡΙΖΑ τα εγγεγραμμένα μέλη του κάτι που απειλεί να τινάξει στον «αέρα» ακόμα και την εκλογή νέου προέδρου από την βάση του κόμματος, δηλαδή από τα μέλη του.

Το pronews.gr ήταν επίσης το μόνο ΜΜΕ που είχε προβλέψει την παραίτηση του Α.Τσίπρα από τις 12 Ιουνίου παρουσιάζοντας ως εκλογικό δάπεδο το 20%, σε μια τέτοια εξέλιξη.

Βέβαια, μία τέτοια εξέλιξη καθιστά επί της ουσίας μονόδρομο την ίδρυση ενός νέου κόμματος από τον Αλέξη Τσίπρα γιατί τι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε ένα τέτοιο ανύπαρκτο πλέον ΣΥΡΙΖΑ;

Όλα αυτά που συμβαίνουν βάζουν σε δεύτερη μοίρα το ποιος θα είναι τελικά ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτός που «τάραξε τα νερά» τις τελευταίες ώρες ήταν ο Γιώργος Τσίπρας.

Ρωτήθηκε, λοιπόν, εάν φοβάται διάσπαση του κόμματος και απάντησε: «Είναι δευτερεύων κίνδυνος σε σχέση με τον κίνδυνο να μην αποκτήσουμε άμεσα πολιτική γραμμή, κατεύθυνση και ηγεσία, τέτοια που να οδηγήσει σε ανάταξη του κόμματος. Ο κίνδυνος αυτός (σ.σ.: της διάσπασης) αντικειμενικά υπάρχει, αλλά νομίζω ότι είναι ο δεύτερος».

Εάν ένα πρώην κορυφαίο στέλεχος, λέει ότι η διάσπαση είναι δευτερευούσης σημασίας, τότε τα πράγματα στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ακόμα χειρότερα από ότι φαίνονται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την πραγματικότητα με αυτά που είπε ο Γιώργος Τσίπρας, ο οποίος είναι και εξάδερφος του Αλέξη Τσίπρα, έχει στηθεί ένα σκηνικό όπου «ο τελευταίος θα κλείσει και την πόρτα».