Σον Πεν: Το «φιλαράκι του Τραμπ», ο Ερντογάν σφάζει τους Αρμένιους
3 years, 5 months ago
6

Σφαγέα των Αρμενίων χαρακτηρίζει τον Ερντογάν σε ανάρτησή του στο twitter, ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης Σον Πεν. Όπως λέει οι Αρμένιοι σφάζονται από το «φιλαράκι του Τραμπ με όπλα που εμείς του πουλήσαμε» για να προσθέσει ότι «αυτή δεν είναι η Αμερική».

Με δεύτερο μήνυμά του στο twitter o Σον Πεν τάσσεται στο πλευρό του υποψηφίου των Δημοκρατικών Τζο Μπάιντεν αφού επικρίνει  την πολιτική Τραμπ στην διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού,

Δείτε τα μηνύματα του Σον Πεν:

«Κι ενώ πάρα πολλοί από εμάς καθόμαστε ξέγνοιαστοι, οι Αρμένιοι σφάζονται από το φιλαράκι του Τραμπ τον Ερντογάν, με όπλα που εμείς του πουλήσαμε. Αυτή ΔΕΝ είναι η Αμερική!

Μπάιντεν για τη νέα γέννηση της Αμερικής!»

«Μόλις άκουσα τη στρατηγική του Μπάιντεν για τη νόσο Covid- 19. Είναι ακριβώς αυτή που χρειαζόμαστε. Από την αρχή της πανδημίας παρακολουθώ τα τεστ. Μιλώ με τον (σ.σ.Τσιόδρα των ΗΠΑ) Άντονι Φάουτσι και όλους τους κορυφαίους επιστήμονες. Είναι όλα αυτά που θα κάνουν την Αμερική να επιστρέψει στη δουλειά και την ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Αμφιταλαντευόμουν για τον Μπάιντεν. Όχι πια. Μπάιντεν για την Αμερική».

Δείτε