Σπαραγμός στην κηδεία της 21χρονης που κρεμάστηκε – Απαρηγόρητοι οι γονείς
3 years, 6 months ago
6

Σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος της 21χρονης στα Τρίκαλα – Τη βρήκαν συγγενείς απαγχονισμένη στο δωμάτιό της.

Αυλαία αναμένεται να πέσει αύριο στο δράμα που συγκλονίζει από το απόγευμα της Πέμπτης τα Τρίκαλα. Όπως αναφέρει το trikalavoice, η Μαρία Κατσίκα που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων, κηδεύεται στις δέκα το πρωί του Σαββάτου στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο χωριό της.

Απαρηγόρητοι είναι οι γονείς της Νικόλαος και Βαλέρια Κατσίκα, καθώς και όλη η οικογένεια του 21χρονου θύματος.

Την βρήκαν κρεμασμένη στο δωμάτιό της

Η είδηση του τραγικού θανάτου ενός τόσο νέου ανθρώπου έχει σοκάρει όλο το χωριό.

Το κορίτσι βρέθηκε νεκρό το απόγευμα της Πέμπτης από συγγενικά της πρόσωπα, τα οποία υποχρεώθηκαν να σπάσουν την κλειδαριά της εξώπορτας για να μπουν στο σπίτι.

Η κοπέλα που σπούδαζε Ψυχολογία στην Αθήνα είχε επιστρέψει στο χωριό της για λίγες μέρες, με τους γονείς της να λείπουν καθώς εργάζονται σε νησί για την τουριστική περίοδο.

Τις τελευταίες τρεις μέρες αγνοούνταν και σύμφωνα με μαρτυρίες στο trikalavoice, ο πατέρας της ζήτησε από ξάδερφο και γείτονα να δει τι συμβαίνει καθώς το κορίτσι δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματά του.

Έτσι κι έγινε και η νεαρή βρέθηκε απαγχονισμένη στο δωμάτιό της, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Οι γείτονες και οι συγγενείς μιλούν για μια καλή οικογένεια, που δεν είχε δώσει δικαιώματα και αγωνιζόταν καθημερινά και παρά τις δυσκολίες τα κατάφερνε. Ο θάνατος του κοριτσιού συγκλονίζει τη μικρή και ήσυχη κοινωνία του χωριού.

Πηγή: trikalavoice.gr